[Sergiusz] Moja droga

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

[Sergiusz] Moja droga

W kwiecie wieku
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
  • Paenka
    Uzależniony
    • 2008
    • 727

chyba nie wyszło panowanie nad GO bo kwiecie ok ale wiek jest tak rozmyty, że nie widać go
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• Sergiusz
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2708

Wiesz jak będziesz mieć swoje lata to też nie będziesz chcieć widzieć swojego wieku. A jeśli już to niewyraźnie.

Komentarz

• Viqy
        Początki nałogu
        • 2007
        • 407

...

Wiedziony irracjonalnym przeczuciem zatrzymałem się przy tym wątku. Wnikliwa analiza zdjęcia spowodowała u mnie przedziwne przeświadczenie, iż postacie - na pozór nierozpoznawalne - są mi dziwnie znajome. Ta myśl nie dawała mi spokoju ... Podjąłem się wnikliwego śledztwa. Po przejrzeniu tysięcy podobnych zdjęć, po wypiciu 3 kaw i drobnej awanturze z sąsiadką (uparta ciągle słucha Abby na cały regulator w czasie "M jak miłość") wpadłem na trop. Mam, jest ! Sprytnie użyta opcja blur nie zmyli wprawnego oka !

rpawlak.blogspot.pl

Komentarz

• arturs
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 4196

Zamieszczone przez Viqy
          Wiedziony irracjonalnym przeczuciem zatrzymałem się przy tym wątku. Wnikliwa analiza zdjęcia spowodowała u mnie przedziwne przeświadczenie, iż postacie - na pozór nierozpoznawalne - są mi dziwnie znajome. Ta myśl nie dawała mi spokoju ... Podjąłem się wnikliwego śledztwa. Po przejrzeniu tysięcy podobnych zdjęć, po wypiciu 3 kaw i drobnej awanturze z sąsiadką (uparta ciągle słucha Abby na cały regulator w czasie "M jak miłość") wpadłem na trop. Mam, jest ! Sprytnie użyta opcja blur nie zmyli wprawnego oka !

ROTFL.... padłem... ale coś w tym jest, żona zobaczyła to zdjęcie i od razu zapytała co tam w tle jest
          5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• fotokor1
            Początki nałogu
            • 2006
            • 373

Zamieszczone przez Viqy

iuż nie muszę się kłaść spać bo właśnie leżę ale ale niebieski powinien być z prawej strony jest wyższy od czerwonego
            świetne na zakończenie dnia
            pozdrawiam
            Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• adikPL
              Początki nałogu
              • 2008
              • 349

hehehe, wczoraj multizawodowiec z kamerą i sonoltą na podpórce, dzisiaj dwaj koledzy Twinkiego, hhehe... Jesteście Panowie genialni
              Z niecierpliwością czekam na jutro, hehe
              www.adriankordas.blogspot.com
              -------------------------------
              sigpic

Komentarz

• marekb
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 2273

osobiście wolę jak zdjęcie samo gada i nie trzeba dorabiać "ideologii"

Komentarz

• Paenka
                  Uzależniony
                  • 2008
                  • 727

ja to e sumie nie zakumałam tych dwóch zdjęć

Komentarz

• Sergiusz
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 2708

Zamieszczone przez Viqy

Po pierwsze to używanie fragmentów zdjęć do własnych celów bez uzyskania zgody ich właściciela przynajmniej ja nazywam kradzieżą. Dlaczego nie wziąłeś kawałka z tych kilku tysięcy podobnych zdjęć tylko z mojego? Zapewne do używania wizerunku lub zdjęć tych maskotek posiadasz oddzielną zgodę na publikację?

Co do sprawnego oka to powinieneś je wyposażyć w solidny wzmacniacz optyczny przez innych nazywany okularami. W tym zdjęciu nie ma odrobiny bluru czy jakiegokolwiek innego filtra zmiękczającego z jakiegokolwiek programu graficznego.

Zerknąłem na link znajdujący się w Twojej stopce i myślę, że przed Tobą jest świetlista przyszłość nie jako osoby robiącej zdjęcia a właśnie takie sklejanki. Tylko zanim sięgniesz po następne zdjęcia lub ich fragmenty proponuję abyś zapytał o zgodę autora.

Komentarz

• Paenka
                      Uzależniony
                      • 2008
                      • 727

oooo sergiusz obrażony, obrażony

Komentarz

• sniper88
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1156

Sergiusz-na zartach sie nie znasz?
                        Na Twoim zdjeciu postacie sa naprawde za mocno rozmyte, i nijak to nie pasuje do tytulu zdjecia (czy raczej to tylul nie pasuje), a Viqy to zobrazowal w zabawny sposob
                        WWW | 500px | IG
                        Semper in altum

Komentarz

• Sergiusz
                          Pełne uzależnienie
                          • 2008
                          • 2708

Nie bynajmniej nie jestem obrażony. Niby na co? Wręcz mam dobry humor. Do tego jestem przyzwyczajony bo od czasu do czasu ktoś coś tam sobie bierze bez mojej zgody.

Komentarz

• Viqy
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 407

!

Sergiusz, potraktuj mojego posta jako irracjonalny i zupełnie niezrozumiały żart. Jeśli wyrazisz chęć usunięcia mej niskiej jakości twórczości z fragmentem twojego zdjęcia zrobię to oczywiście bez namysłu.

Pozdrawiam,
                            Rafał
                            rpawlak.blogspot.pl

Komentarz

• MacGyver
                              Cenzor
                              • 2006
                              • 7043

Jak dla mnie to to jest pastisz :-)
                              Viqy zamieścił swoją przeróbkę pod Twoim zdjęciem i w Twoim wątku więc trudno tu mówić aby ukradł zdjęcie. Nie próbował też przecież twierdzić że to jego.
                              Jeśli czujesz się obrażony takim potraktowaniem tej foty albo uważasz że pogwałcone zostały Twoje prawa nie ma sprawy, mogę tu zaraz posprzątać.
                              Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...