[WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
możemoże i ja sie tez zapisze
gdybym sie zapisla brzmialo by zapewne zapisuje sie - bede
a moze zrobicie takie warszaty w lbn
bede na kazdym
Komentarz
-
Warsztaty
To moje jedno ujecie ze spotkania dla „spóźnialskich” W zasadzie wymaga jeszcze pewnego dopracowania i najlepiej w tym celu byłoby powtórzyć zdjęcie. Przeszkadza mi trochę cień na jednym z policzków i można by trochę jeszcze poprawić kompozycję. Ale jest już w miarę blisko tego co zamierzałem więc postanowiłem zamieścić.
Drugie to już tradycyjnie stałem z boku. I jak ktoś komuś zabrał błysk to chyba ja ale za to wszystkie i zamiast glamour mam coś w rodzaju Ex Libris.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
To ja tylko dopiszę, bo miałem dopisać niezbędne dane odnośnie ostatniej sesji glamour/akt.
Modelka: Dorota
Makijaż/charakteryzacja: Ewa Łopuch
A moje zdjęcia... będą po długim weekendzie bo wyjeżdżam.Komentarz
-
Sergiusz - fajne te fotkiKomentarz
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
no mało ich-wklejac
ale to z motylem całkiem fajne- beda jeszcze warsztaty glamour jakies przed wakacjami?
Komentarz
-
ja mam chyba jakis awers do tych paluszkow w buzi -mam tylko jedno skojarzenie hehe
ale zdjecia udane
Komentarz
-
I to wszystko? Może ktoś jeszcze zdecyduje się zamieścić zdjęcia?Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
cierpliwości
Jaworzyna- musisz uzbroić się w odrobinę cierpliwości. Dajmy trochę czasu innym na zamieszczenie zdjęć. Wtedy przedstawię kolejną propozycję.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
-
globalizacja
Zrozumieliśmy się jako tako. Chcę ocenić zdjęcia globalnie. Dlatego jeszcze czekam na innych. Jeśli ktoś ma ochotę zrobić to wcześniej to poczytam z przyjemnością.
Dwa słowa o kadrowaniu... Nie przepadam za dłubaniem w nie swoich zdjęciach. Ale i tak wcześniej co nieco popsułeś. Popatrz na linię łączącą włosy z czołem. Trzeba się nieco więcej przykładać bo inaczej jest jak i jest. Jeśli na zdjęciu jest za wiele elementów to rozpraszają oglądającego i odwracają jego uwagę. Dlatego je usunąłem i sam nie wiem. Jest lepiej?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz

Komentarz