Plener 04.11.2006 - Arkadia, Nieborów i okolice

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sepq
    Coś już napisał
    • 2006
    • 91

W nowym też to zrobię, ale piszę się na to.
    ,

Komentarz

• oddech
      Bywalec
      • 2006
      • 212

Zdecydowanie jestem za Warsaw By Night. Ustalcie termin a ja się dopasuję.
      >> <

Komentarz

• Sebian
        Bywalec
        • 2006
        • 102

Zrobiliście bardzo ładne i trafione fotki A co do oskarkowego (kompleks nagradzania?) to chyba zbyt długo bywał na niejakim cyberfoto lub czymś podobnym, gdzie zamiast dzielić się uwagami i poradami miesza się, szczególnie tych nowych, z błotem. Mac, doskonała wskazówka, żeby looknąć na wypociny herr krytyka Osobiście dzielę krytyków na tych, których uwagi doceniam lub mam je tam, gdzie mnie można w d*** pocałować. I choć powyższa krytyka tym razem nie dotyczy moich foto-zdobyczy, to tak czy inaczej trafia ona w to drugie miejsce. Żałuję, że nie udało mi się z Wami wyskoczyć, choć szanse były duże.

Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
        ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Komentarz

• oddech
          Bywalec
          • 2006
          • 212

Zamieszczone przez Sebian
          Zrobiliście bardzo ładne i trafione fotki A co do oskarkowego (kompleks nagradzania?) to chyba zbyt długo bywał na niejakim cyberfoto lub czymś podobnym, gdzie zamiast dzielić się uwagami i poradami miesza się, szczególnie tych nowych, z błotem. Mac, doskonała wskazówka, żeby looknąć na wypociny herr krytyka Osobiście dzielę krytyków na tych, których uwagi doceniam lub mam je tam, gdzie mnie można w d*** pocałować. I choć powyższa krytyka tym razem nie dotyczy moich foto-zdobyczy, to tak czy inaczej trafia ona w to drugie miejsce. Żałuję, że nie udało mi się z Wami wyskoczyć, choć szanse były duże.
          Jest już plan kolejnego pleneru. Zapraszam na Warsaw by night.
          A to sznurek: http://canon-board.info/showthread.php?t=16072
          >> <

Komentarz

• Sebian
            Bywalec
            • 2006
            • 102

Zamieszczone przez oddech
            Jest już plan kolejnego pleneru. Zapraszam na Warsaw by night.
            A to sznurek: http://canon-board.info/showthread.php?t=16072
            Jak nie wyląduje w Niemczech, to czemu nie? :wink:

Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
            ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Komentarz

• Arjast
              Bywalec
              • 2006
              • 121

O je jej ale się narobiło
              Sporo czytania od ostatniego mojego posta miałem no i ... no i dzięki CoNic.
              Nic dodać nic ująć.
              Na Warsaw By Night jak najbardziej też się piszę.

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Mac ... patrzac na styl twoich wypowiedzi tu jak i zaczepki "chyba ze mnie oskarkowy zjedzie" w watkach obok.. to naprawde sie dziwie z masz Canona a nie Nikona .
                Daruj juz, OK ? Takie osobiste jazdy (po zdjeciach czy po tresciach wypowiedzi) sa smieszne tylko miedzy dzieciakami na podworku.

Komentarz

• Zielony
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2928

Zamieszczone przez Mac
                  ...Zielony też równy gość.
                  Tak? :grin:

Swoją drogą nie wiem czy 17tego nie wybędę na sesję do Poznania. Mam asystować znajomemu. Jak to nie wypali to mogę się przejść. Pod warunkiem, że dorwię czyjś statyw, albo nie pojadę na 'parapetówę' - bo coś wróbelki ćwierkały :smile:
                  sigpic

Komentarz

Pracuję...