Odp: Pokaż zdjęcie które lubisz
Cytat:
Zamieszczone przez
cybulski
Nieprawda :D zza za zachodniej.
upieram sie, ze z dalekiego wschodu. tam gdzie zimno, wczesnie ciemno, wiecznie pozamykane autostrady liczace w porywach do 3 pasow, kierowcy z wielkim trudem odkrywajacy istnienie prawego pasa... jak to sie tutaj mowi: Oostblok ;)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
dzisiaj w nocy
Załącznik 19226
Cytat:
Zamieszczone przez
solti
To z publiki czy strefy spotterskiej?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
To z publiki czy strefy spotterskiej?
Z publiki. W tym roku pierwszy raz będę w strefie spotterskiej odkąd za nią w Lesznie trzeba płacić ekstra (kiedyś były przyznawane akredytacje). Do zeszłego roku w piątki był luz i bilet spotterski niewiele dawał. Ale w zeszłym roku już i w piątek było ciężko o sensowne miejsce.
Cytat:
Zamieszczone przez
solti
Z publiki. W tym roku pierwszy raz będę w strefie spotterskiej odkąd za nią w Lesznie trzeba płacić ekstra (kiedyś były przyznawane akredytacje). Do zeszłego roku w piątki był luz i bilet spotterski niewiele dawał. Ale w zeszłym roku już i w piątek było ciężko o sensowne miejsce.
Widzę, że na piątek jeszcze są bilety spotterskie na sobotę już wyprzedane.
No i znowu się nie wybiorę :(
p,paw
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
Widzę, że na piątek jeszcze są bilety spotterskie na sobotę już wyprzedane.
No i znowu się nie wybiorę :(
p,paw
Żałuj! Impreza naprawdę klimatyczna i warta odwiedzenia. Jedynie trzeba uważać na parkingi, bo to jej słaby punkt.
Ja w strefie będę właśnie w piątek (choć jak kupowałem bilet, to na sobotę jeszcze też były), bo w sobotę (tradycyjnie) planuję focić spoza terenu lotniska.
Cytat:
Zamieszczone przez
solti
Żałuj! Impreza naprawdę klimatyczna i warta odwiedzenia. Jedynie trzeba uważać na parkingi, bo to jej słaby punkt.
Ja w strefie będę właśnie w piątek (choć jak kupowałem bilet, to na sobotę jeszcze też były), bo w sobotę (tradycyjnie) planuję focić spoza terenu lotniska.
To może jednak się na ten piątek zdecyduję. Właśnie słyszałem wielokrotnie że to jest fajna impreza...
EDIT: kupiłem bilet spotterski na piątek :)
p,paw