#4367 Taśma klejąca, znaczek i wypad... :mrgreen:
Załącznik 16872
Wersja do druku
#4367 Taśma klejąca, znaczek i wypad... :mrgreen:
Załącznik 16872
Załącznik 16880
p,paw
Załącznik 16891
p,paw
Dzień dobry... To zakole rzeki, to miejsce, gdzie odbyła się jedna z ważniejszych bitew o niepodległość Szkocji. Stirling, widok z monumentu Williama Wallace'a
https://i.imgur.com/q2l4B3Q.jpg
17-40 w 2024 roku
Załącznik 16958
Wyobraziłem sobie jak Akustykowi drżały ręce gdy wyciągał z plecaka Thule (cały czas pamiętam i czekam, aż mój padnie) tę swoją archaiczną lustrzankę z najgorszym na świecie obiektywem i czerwony ze wstydu, gdzieś zza krzaka, jak najciszej naciska spust migawki. I szeptem mówione zaklęcia, żeby ten ch.j.wy obiektyw znowu okazał się być przezroczysty.
odwagi to bym nie mial taki 16-35 z jego IS wrzucic w sakwe rowerowa i potem patrzec jak podmuch zachodniego 5 przewraca mi go na akurat ta sama strone co sakwa. co zdarza sie, nawet jak sie ustawi rower teoretycznie zgodnie z kierunkiem wiatru (teoria a praktyka wiatru/pogody to w NL dosc rozbiezne tematy - jak fizyka :D ). bo wtedy nawet dosc gruby lens case moze nie uchronic mnie przed odkupowaniem go za 600-700 EUR. a taki 17-40 i ma wieksze szanse przetrwania takiego dupsniecia (nie ma zadnej stabilizacji, ktorej soczewki lataja jak ktos koszerny po pustym sklepie) i w razie czego kosztuje 250 EUR. z czego o ile na rower pakuje go regularnie, o tyle nie jest to szklo tak czesto uzytkowane. optycznie duuuuzo mu brakuje do 16-35, ale dlatych kilku zdjec nie widze naprawde koniecznosci upychania dodatkowych gramow :)
Ale nie wiadomo czy AI ma w swojej bibliotece rzepak.