Odp: Pokaż zdjęcie które lubisz
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Do kompletu powinno być jeszcze podwodne zdjęcie nogi jętki w trampku, opadającej na dno.
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Do kompletu powinno być jeszcze podwodne zdjęcie nogi jętki w trampku, opadającej na dno.
Nie mam obudowy podwodnej do R-ki :D
2 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
Dawno nic nie wrzucałem więc niechaj się to zmieni :mrgreen:
4332
Załącznik 16443
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Pierwsze (i pewnie ostatnie) próby fotograficzne z piłką ręczną, raczej marne. Jako fotoreporter sportowy zdechłbym z głodu. Na boisku było łatwiej...
Tym większy szacun dla @
Dawid_Gaszynski. Chociaż, nie znam się, to się wypowiem, z nożną chyba łatwiej. Większa przestrzeń, mniejszy chaos, łatwiej o separację tła.
Ręcznej nie fotografowałem milion lat więc już nawet nie pamiętam jak się to robi :lol:
To prawda, że im dalej są obiekty tym trochę łatwiej to jakoś ogarnąć. Z drugiej strony jeżeli zawodnicy są za daleko zaczyna się temat braku długiego, jasnego szkła... zawsze źle ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Dawid_Gaszynski
Ręcznej nie fotografowałem milion lat więc już nawet nie pamiętam jak się to robi :lol:
To prawda, że im dalej są obiekty tym trochę łatwiej to jakoś ogarnąć. Z drugiej strony jeżeli zawodnicy są za daleko zaczyna się temat braku długiego, jasnego szkła... zawsze źle ;)
Chyba Wam jeszcze czajka 2 metry nad głową i w promieniu 10 m nie latała :mrgreen:
1 załącznik(ów)
#4334 Moja wioska z pobliskiej górki
Załącznik 16577
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Lubię takie miejskie kadry z oddali.