2 załącznik(ów)
Odp: Pokaż zdjęcie które lubisz
Wczorajszy mega wietrzny wschód słońca nad (wkrótce) pełnym smogu Krakowem. Miałem iść w Pieniny, ale perspektywa wstawania o 2 w nocy i jazda samochodem około 2-2,5h zniechęciła mnie. Wybrałem opcję ekonomiczną: pobudka 5 rano, śniadanie, samochodem 5 minut i wyjście 30 minut na Kopiec Piłsudskiego :P. Wiatr wiał tak mocno, że nie było opcji wyciągania statywu. Ciemny RF100-400 z ręki w użyciu.
A drugie zdjęcie to górki i widoki z czarnego szlaku prowadzącego do schroniska Koliba na Łapsowej Polanie:
#4219 -
Załącznik 15475
#4220 -
Załącznik 15476
1 załącznik(ów)
2 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
Co to za miasto, takie wodniste? Na Wrocław czy Pragę mi to nie wygląda :P
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
Co to za miasto, takie wodniste? Na Wrocław czy Pragę mi to nie wygląda :P
Dach dworca po prawej daje hint ;)
To Amsterdam.
p,paw
Lol, nie widziałem tego :))). Ciekawe, nie wiedziałem, że tak Amsterdam wygląda. Tj nigdy tam nie byłem, a w internecie zazwyczaj widać tylko zdjęcia tych uliczek i kanałów w centrum miasta. Tu wygląda to ciekawie.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
Lol, nie widziałem tego :))). Ciekawe, nie wiedziałem, że tak Amsterdam wygląda. Tj nigdy tam nie byłem, a w internecie zazwyczaj widać tylko zdjęcia tych uliczek i kanałów w centrum miasta. Tu wygląda to ciekawie.
Amsterdam trzeba odwiedzić koniecznie. Jak każde miasto w Holandii na północy również i Amsterdam składa się głownie z wody ;-)
Oczywiście warto zobaczyć najstarszą część znaną z widokówek, ale to miasto ma wiele innych ciekawych zakątków.
Poniżej intensywnie rozwijająca się dzielnica Nord.
Załącznik 15512
p,paw
1 załącznik(ów)
#4226 Pieseczka spotkałem na spacerze. Bez właściciela, bez smyczy, bez kagańca. Wielkości małego osiołka. Gdyby ruszył w moją stronę, zostałbym mistrzem świata we wchodzeniu na sosnę na czas.
Załącznik 15513
2 załącznik(ów)
Pierwsze zdjęcie to efekt zabawy nową Sigmą 135mm. Obiektyw banalny do robienia portretów:
#4227 -
Załącznik 15515
#4228 -
Załącznik 15516