Odp: Pokaż zdjęcie które lubisz
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Ave Spotters :)
Niestety zdjęcie nie zrobione Canonem, ale Canon jest na zdjęciu ;)
W sumie to dużo Canonów :mrgreen:
Załącznik 14706
Ja w końcu nie pojechałem.
Obejrzałem zdjęcia z soboty i stwierdziłem, że ze Skaryszewskiej będzie totalne bezmotywie (samoloty na tle nieba mnie nie interesują)
p,paw
Ja pojechałem w niedzielę. Zobaczyć a przede wszystkim usłyszeć wojskowe jet-y tuż nad głową to uczucie nie do odwzorowania w żaden sztuczny sposób. Oczywiście zdjęcia też robiłem ale nie to było głównym celem wyjazdu do Radomia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Przemek_PC
Ja pojechałem w niedzielę. Zobaczyć a przede wszystkim usłyszeć wojskowe jet-y tuż nad głową to uczucie nie do odwzorowania w żaden sztuczny sposób. Oczywiście zdjęcia też robiłem ale nie to było głównym celem wyjazdu do Radomia.
Ja też jeżdżę nie tylko dla zdjęć. Dźwięk tych maszyn to coś niesamowitego. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Ave Spotters :)
Niestety zdjęcie nie zrobione Canonem, ale Canon jest na zdjęciu ;)
W sumie to dużo Canonów :mrgreen:
Załącznik 14706
Widać użytkownicy Canona nie wyciągają żadnych wniosków z ludzkich tragedii spowodowanych wejściem w system opisywanych na canon-board.info, albo są bez serca:D,
Bangi a masz w portfolio Ed Force One? [emoji41]
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Bangi a masz w portfolio Ed Force One? [emoji41]
Niestety, nie.
Koledzy mają ;)
http://lotnictwo.net.pl/gallery/foto...eg-TF-AAK.html
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Ja niestety mam tylko poprzednika (moim zdaniem fajniejsze malowanie)
p,paw
@Bangi pytanko do Ciebie. W Radomiu miałem 200mm na długim końcu i przy 24MP matrycy mimo cropowania brakuje przybliżenia. O czym warto myśleć? 400mm chyba nie rozwiąże sprawy, 500mm już wystarczy czy może jednak bez 600mm nie podchodź?
IMHO taki "standard" spotterski to coś pokroju 100-400, im dłużej tym lepiej. Ja akurat na Radom pożyczyłem RF 100-500, milimetrów generalnie zawsze brakuje, ale z trybuny podczas kołowań 100 mm to było nawet za długo.
Na szerokim miałem 70mm i serduszko rysowane przez Żelaznych ledwo objąłem. Drugie body zostało w domu :(