Odp: pokaz zdjecie ktore lubisz
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Właśnie! Dlatego je wstawiam tu i nie liczę na punktację, a możliwość rozmowy o zdjęciu zawsze jest, tylko nikt z niej nie korzysta. Ja pokazuje zdjęcia generalnie takimi, jakie mi wychodzą, a że często rezultat nie jest tak dobry, jakbym chciał, to chyba się samo przez się rozumie, i kiedyś miałem zarzuty, że nie selekcjonuję własnych prac, a ja się pytam: a po co ja mam udawać, że zawsze wszystko mi wychodzi idealnie, skoro to jest fizycznie niemożliwe przy metodach, którymi fotografuję?
Ja to rozumiałem inaczej, to nie były zarzuty i nie dotyczyło to jakości zdjęć.
To była prośba byś wybrał te które lubisz najbardziej i tylko te prezentował.
By wątek nie był zbyt monotonny
Może gdybyś sam zaczął ocenę swojego zdjecia, co dobre a co trzebaby lepiej to byłby to początek dyskusji
jp
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
@atsf komu podp... to zdjęcie? Ty takich ptic nie fotografujesz :)
6 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
@
atsf komu podp... to zdjęcie? Ty takich ptic nie fotografujesz :)
Wywlekli mnie w krzaczory 60 km od domu i kazali se zdjęcia robić, to nie miałem wyjścia :mrgreen: Pogoda była piękna i wolałem ptaszki fotografować, ale wyszło, jak wyszło.
--- Kolejny post ---
Załącznik 9986
Załącznik 9987
Załącznik 9989
Załącznik 9990
Załącznik 9991
Załącznik 9992
3 załącznik(ów)
Powoli docieram do zdjęć z emigracji do Anglii. Swoją drogą Anglia jest przepiękna szczególnie dla osób, które lubią krajobrazy. Tu klify Seven Sisters. Zdaje się, że to najpopularniejsze miejsce w Anglii dla samobójców:
#3039 - Załącznik 9993
#3040 - Załącznik 9994
#3041 - Załącznik 9995
Przyjemne widoczki w tej Anglii :) Ja osobiście nigdy nie byłem, jakoś mnie tam nie ciągnie ale może kiedyś...
też nigdy nie byłem, ale trochę ciągnie, zwłaszcza na puffiny na wyspie Skomer i Szkocja.
i Muzeum historii naturalnej w Londynie. mógłbym tam śpiwór wziąć, przekimać, spędzić cały weekend i wrócić do PL. I może tak nawet zrobię w końcu, mam przecież czas :)
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
też nigdy nie byłem, ale trochę ciągnie, zwłaszcza na puffiny na wyspie Skomer i Szkocja.
i Muzeum historii naturalnej w Londynie. mógłbym tam śpiwór wziąć, przekimać, spędzić cały weekend i wrócić do PL. I może tak nawet zrobię w końcu, mam przecież czas :)
Ja Ci tej Patagonii nie wybaczę :evil:
U mnie właśnie z czasem jest najgorzej, szczególnie teraz jak się przeprowadziłem. Mam już wstępny plan wyjazdów na cały rok i Anglii tam nie ma:lol: