Odp: pokaz zdjecie ktore lubisz
Czyli musisz mieć ze sobą oprócz aparatu również wabik... Hmm. Jakbyś fotografował smartfonem, to taki katalog dźwięków wabiących miałbyś w jednym urządzeniu! Coś jak google tlumacz. I tu kolejna przewaga smartfona nad archaicznymi aparatami fotograficznymi!
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Czyli musisz mieć ze sobą oprócz aparatu również wabik... Hmm. Jakbyś fotografował smartfonem, to taki katalog dźwięków wabiących miałbyś w jednym urządzeniu! Coś jak google tlumacz. I tu kolejna przewaga smartfona nad archaicznymi aparatami fotograficznymi!
W smartfonie to sobie można mieć wszystko, ale potrzebny jest nadajnik i odbiornik, który leży kilkanaście metrów ode mnie.
Ja mam nagrania ptaków właśnie w smartfonie, a odbiornikiem jest głośniczek dobrej firmy na blutufa.
Ale to nie inteligentny smartfon je wygenerował, a ja sam je wgrałem. Słaby smartfon.
Ja używam takiego radyjka z wejściem na kartę SD
https://pl.aliexpress.com/item/32696...yAdapt=glo2pol
Do niego podpinam nadajnik BT 5.0, a to wszystko mocuję na pryzmacie, w stopce do lampy w uchwycie do smartfona. Odbiornikiem jest drugie radyjko z odbiornikiem BT. Zaletą tego sprzętu jest to, że mogę błyskawicznie wprowadzić numer nagrania z klawiatury bez przeszukiwania katalogów, a tytuł się wyświetla, i można tak ustawić sprzęt, że nie wchodzi w uśpienie, i LCD jest stale podświetlone.
3 załącznik(ów)
Załącznik 8545
Załącznik 8546
Załącznik 8547
To ostatnie cholerstwo strasznie czujne i płochliwe.
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
To ostatnie cholerstwo strasznie czujne i płochliwe.
Akurat tego to nie potrzebujesz mi mówić ;)
Załącznik 8548
Załącznik 8549
Załącznik 8550
2 załącznik(ów)
Zmienię nieco temat z tych bocianów na pieski :)
Załącznik 8552
--- Kolejny post ---
Załącznik 8553
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
No jakie fajne piesiaki, Twoje??
Załącznik 8555
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
No jakie fajne piesiaki, Twoje??
Napotkane. Miałem kiedyś po kolei dwa pekińczyki, aktualnie nie mam żadnego, i żadnych szans na zaopiekowanie się psem.