Będzie czego żałować, bo ja mam zamiar wstawiać już tylko kiepskie zdjęcia z R7, a dobre zostawiać dla siebie :mrgreen: O ile w ogóle się da...
Wersja do druku
Załącznik 17828
prawdziwe czy nie...
Załącznik 17829
#4738 Młody rudzik
Załącznik 17831
... i kopciuszek
Załącznik 17832
dzieki, wrzucilem na zasadzie skojarzenia z akustykowym :]
co do wiekszej rozdzielczosci - mam zasade, ze w sieci nic poza 900x600px jpg 60%.
a i tak pare razy mi kradli.
i z difoltu - nie udostepniam zadnych dzipiesow, trackow czy chocby rysowanych mapek, a w fotach usuwam caly exif. kiedys, gdy jeszcze byla picasa, wrzucalem swoje historyjki z dosc szczegolowymi opisami wedrowek czy pojezdzawek z turystyki off-road, a potem sie okazywalo, ze na ich podstawie znajdowalem relacje z tras komercyjnych. to jeszcze pal szesc, choc czlowiek sie napracuje, a inny potem zbiera z tego profity. ale w momencie, gdy na opisie mojej wycieczki jedna firemka se zrobila pojezdzawki off-roadowe, gdzie podczas jednej tury klienci zryli miejscowym pola (zreszta dokumentujac to jak debile z drona), to miarka sie przebrala. nie wystarczyla im jazda po drogach polnych, musieli orac po lakach. a potem ja przy nastepnej wizycie obrywam od miejscowych za takich dekli.
co do tych moich swietlistych mleczy to moge zdradzic jedno: rumunia, zachodni maramuresz zwany tez marmaroszem :]