Odp: pokaz zdjecie ktore lubisz
@atsf ładne te Twoje ptaszory z kilku ostatnich stron ale sądzę, że doszedłeś do ściany jakościowej jeśli chodzi o posiadany sprzęt. Ratują Cię już tylko długie białe, jasne rury i/lub pełna klatka. Twoje zdanie na ten temat znam i szanuję(ergonomia, budżet etc.) AI jeszcze może wyciągnąć pomocną dłoń :D
Oczywiście Twoje zdjęcia z cropa i 55-250 dzięki doświadczeniu i wiedzy dalej się będzie dobrze oglądało, ale wyżej d...ekielka nie podskoczysz :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
@
atsf ładne te Twoje ptaszory z kilku ostatnich stron ale sądzę, że doszedłeś do ściany jakościowej jeśli chodzi o posiadany sprzęt. Ratują Cię już tylko długie białe, jasne rury i/lub pełna klatka. Twoje zdanie na ten temat znam i szanuję(ergonomia, budżet etc.) AI jeszcze może wyciągnąć pomocną dłoń :D
Oczywiście Twoje zdjęcia z cropa i 55-250 dzięki doświadczeniu i wiedzy dalej się będzie dobrze oglądało, ale wyżej d...ekielka nie podskoczysz :mrgreen:
Są to, oczywiście, moje bolączki, ale gdybym się tym zbytnio przejmował, to bym oszalał. W sumie nie w tym rzecz, czym się fotografuje, ani co się fotografuje, ale gdzie i kiedy się fotografuje, i z tym mam największe problemy.
Możliwe, ale za to bedzie wyciagal z szuflady wszystkie wróble jakie zrobil w ostatnich 10 latach [emoji4]jak widac zapas ma spory [emoji6]
2 załącznik(ów)
Popatrzcie na to:
Zdjęcia wykonane w odstępie 5 minut. Zające odeszły dalej, ale ustawiły się inaczej do światła, i o to chodzi, ale jak notorycznie nie wychodzi, to tylko ilością podejść można uzyskać lepsze rezultaty. Mimo wszystko tu były za daleko, ale w tamtych dniach trafiłem też więcej fajnych zdjęć zajęcy. Jeżeli zaś w realu nagminnie się spotykam z sytuacją, że to co się dzieje, nie dzieje się tu, gdzie bym chciał, to pozostaje tylko nie robienie zdjęć :mrgreen:
Załącznik 9937
Załącznik 9938
1 załącznik(ów)
Taki gołąb to może być? Czy to strata migawki? :P
Załącznik 9939
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Taki gołąb to może być? Czy to strata migawki? :P
Jak dla mnie super, ale poprzednie logo lepsze. Bez logo jeszcze lepiej ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Jak dla mnie super, ale poprzednie logo lepsze. Bez logo jeszcze lepiej ;)
Wiem, wrzucam z laptopa bo mój komp został w Poznaniu.
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Wiem, wrzucam z laptopa bo mój komp został w Poznaniu.
Czyżbyś był w Lublinie?
1 załącznik(ów)
Mam jeszcze takiego, tym razem już z jedynego słusznego aparatu Canon R6 ale on już powoli zdjęć nie robi bo wszedł R6II i teraz to wstyd z takiego starego aparatu zdjęcia wstawiać :D A obiektyw pominę bo to Sigma chyba...
3022
Załącznik 9940