4 załącznik(ów)
Odp: pokaz zdjecie ktore lubisz
Ło, dyskusja rozgorzała. Panowie, 2950 to mini zoo w Żywcu. Nie jestem kłusownikiem, ani nie znam żadnego, lubię dziką naturę... żywą, jak Wy. Ot jelonek stał za kratami, był za kratą z innymi jelonkami i są to ślady walki między nimi najpewniej. Swoją drogą polecam to mini zoo, jest jak dobrze pamiętam darmowe, ale jeszcze fajniejsze jest "zoo" (to taki w sumie park, że sarenki normalnie podchodzą do ludzi i chodzą sobie wolno) w Ustroniu. Znajduje się to "zoo" na sporym wzniesieniu, w lesie. Nazywa się to Leśny Park Niespodzianek. Tu zdjęcia z Ustronia. Z ciekawych zwierząt, to jest tam np bielik amerykański, gdzie nie każde zoo go ma:
#2954 - Załącznik 9842
#2955 - Załącznik 9843
#2956 - Załącznik 9844
#2957 - Załącznik 9845
Pozdrawiam Żywiec. Bywam w Browarze zawodowo...
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
Ło, dyskusja rozgorzała.
Co nie? :mrgreen: Nie wiem to się wypowiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
Ot jelonek stał za kratami, był za kratą z innymi jelonkami i są to ślady walki między nimi najpewniej.
Najpewniej to nie walka, lecz scypuł.
3 załącznik(ów)
2958 - ładne kolorki
#2961 - Załącznik 9859
#2962 - Załącznik 9860
#2963 - Załącznik 9861
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
JERONIMO1
A to 7D II się jeszcze w ogóle do czegoś nadaje? Robisz mi nadzieję :D
--- Kolejny post ---
Załącznik 9871
2 załącznik(ów)
Robi zdjęcia tylko w moim muszę zrobić kalibracje bo jest nie halo, na szybko zrobiłem tarcze
Załącznik 9872
Załącznik 9873
1 załącznik(ów)
Ja nie wiem, jak Wy robicie zdjęcia tym ptakulcom. Dzisiaj byłem coś pofocić i próbowałem ustrzelić sikorkę i wyszło mi coś takiego. Fajnie siadło, ale to czysty przypadek, naturalnie.
#2967 - Załącznik 9874
1 załącznik(ów)
Sikorka w locie to już jest niezły hard core, a jeszcze w takich warunkach? I tak Ci nieźle wyszło :D Ciężko o gatunek szybszy i bardziej ruchliwy.
--- Kolejny post ---
Załącznik 9875