1 załącznik(ów)
Odp: pokaz zdjecie ktore lubisz
Ja coś starego znalazłem...
2732
https://i.imgur.com/JtK4cCs.jpg
2 załącznik(ów)
Te Twoje zdjęcia mają wbrew pozorom, dużo wspólnego z moim ostatnim. I jedno i drugie "lata"
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
Te Twoje zdjęcia mają wbrew pozorom, dużo wspólnego z moim ostatnim. I jedno i drugie "lata"
Rzeczywiście :shock: I jedno, i drugie łatwiej trafić, jak nie lata :D
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
Jestem fanem Twoich zdjęć, ale to konkretne (#2731) mi "nie pasuje".
Dla mnie powinno być ostrzejsze, ale rozumiem że to rzecz indywidualna.
jp
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Jestem fanem Twoich zdjęć, ale to konkretne (#2731) mi "nie pasuje".
Dla mnie powinno być ostrzejsze, ale rozumiem że to rzecz indywidualna.
nastepnym razem sprobuje wrzucic bezposrednio z flickra, moze uda sie ominac forumowa kompresje. jak ogladam na domowym ekranie 100% wersje tego pliku przed wrzuceniem na serwer, to do ostrosci nie da sie przyczepic. jak sobie otworze w przegladarce internetowej... no to jest jedno wielkie g*no, tak jak piszesz :(
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
nastepnym razem sprobuje wrzucic bezposrednio z flickra, moze uda sie ominac forumowa kompresje. jak ogladam na domowym ekranie 100% wersje tego pliku przed wrzuceniem na serwer, to do ostrosci nie da sie przyczepic. jak sobie otworze w przegladarce internetowej... no to jest jedno wielkie g*no, tak jak piszesz :(
Ale... o co chodzi? Jaka "forumowa kompresja"? Gdy ja wstawiam zdjęcie, bardzo często nawet dużo większe, to- po pierwsze-w pełnej skali mi się wyświetla na forum tak samo, jak na moim monitorze i żadnych różnic, ani żadnej większej kompresji nie widzę, a jak je ściągam z forum na dysk, to jest to dokładnie ten sam plik, który wysłałem, co do bajta, w tej samej jakości i stopniu kompresji, więc naprawdę nie rozumiem problemu, ani jego tłumaczenia :shock:
Kolega @akustyk zwyczajnie nie chce się przyznać, że trzepnął samsungiem.