7 załącznik(ów)
Odp: pokaz zdjecie ktore lubisz
Wczorajsze. Młoda kukułka wychowująca się u państwa Kaczyńskich, lub u innych szlamojadów, jako podrzutek.
Zdjęcie zupełnie niespodziewane. Polowałem na bączka i zauważyłem ruch na nisko opuszczonej gałęzi w szuwarach na wysokości moich stóp ok. 3 m od nich, mając ustawione 400 mm i limiter ostrzenia od 3 m. Z powodu pieprzonego pierścienia blokującego ogniskową nie zdążyłem zmniejszyć jej do 100 mm, aby objąć całego ptaka, gdy już kukułka kicnęła między trzciny, i tyle jej było widać. BTW apel do żółtego człowieka, który odwalił to garażowe dziadostwo: Weź chłopie koło, i walnij się w czoło!
Załącznik 8612
Cel polowania, czyli bączek.
Ofiara cywilizacji- na dziób ma nadziany kawałek torebki foliowej. Przez ponad dwie godziny, gdy go podchodziłem, cały czas miał to cholerstwo na dziobie.
Załącznik 8615
Załącznik 8616
Załącznik 8617
Załącznik 8618
Załącznik 8619
1 załącznik(ów)
4 załącznik(ów)
W oczekiwaniu na bączka- kokoszka wodna.
Załącznik 8624
Załącznik 8625
Załącznik 8626
Załącznik 8627
1 załącznik(ów)
O! I to jest Księżyc na miarę naszych możliwości.
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
O! I to jest Księżyc na miarę naszych możliwości.
Ładniejszy byłby zrobiony komurkom :twisted:
1 załącznik(ów)
A ja naszczelałem ptaszorów i syćkie zdjęcia takie małe, jakby były komurkom robione, a miałem relatywną ogniskową ca 610 mm :mrgreen: Znaczy się, aparat jest w stanie zasymulować komurke, a to już jest postęp!
--- Kolejny post ---
Kuropatwa.
Starocie. C 550D, EF-S 55-250STM, 100%
Załącznik 8629
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Nie-kuropatwy
Faktycznie.
Świetne! Z czym ta Sigma tak daje?
W sumie już się dowiedziałem :D Strasznie hardcorowe zestawienie :shock: Czy, nie daj Boże, robisz TYM zdjęcia z ręki?