Odp: pokaz zdjecie ktore lubisz
Faktem jest, że wątek był przyjemny w odbiorze i jak na ostatnią historie forum całkiem ładnie prosperował. Bo mial sens. Obawiam się, że strzelanie fotek z karabinu sens ten wypaczyło. Więc może jeszcze da się to uratować, poczyścic z fotospamu, a miłośników serii zachęcić do własnych wątków? Uczmy się kochać te wątki, bo tak szybko odchodzą.
Ja założyłem wątek autorski i po wymianie kilku kurtuazyjnych zdań, nie zajrzał do niego nawet pies z kulawą nogą. Dlatego rozumiem, że ktoś woli tutaj, gdzie przynajmniej zaglądacie. Nie rozumiem natomiast, jak komuś może to przeszkadzać. Seria z zającem mi się podobała, nawet bardzo. Jeśli mi się coś nie podoba, to mam na myszy takie gumowe kółko. Nim się kręci i przewija...
Seria "Materiały"
2039 Beton
https://i.imgur.com/4wLW5hZ.jpg
2040 Drewno
https://i.imgur.com/icD0gnb.jpg
2041 Metal
https://i.imgur.com/xjpYMFe.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
Ja założyłem wątek autorski i po wymianie kilku kurtuazyjnych zdań, nie zajrzał do niego nawet pies z kulawą nogą. Dlatego rozumiem, że ktoś woli tutaj, gdzie przynajmniej zaglądacie. Nie rozumiem natomiast, jak komuś może to przeszkadzać. Seria z zającem mi się podobała, nawet bardzo. Jeśli mi się coś nie podoba, to mam na myszy takie gumowe kółko. Nim się kręci i przewija...
Super seria i jak zwykle u Ciebie doskonałe ujęcie prostych tematów, na dodatek bezbłędne warsztatowo. Niby nic, ale fajnie się ogląda detale, faktury, tekstury, kontrasty i światłocienie. Bardzo precyzyjne fotografie- niezmiennie jestem pod wielkim wrażeniem :shock::D
P.S.
Dzięki za wsparcie! Ja bardzo często cierpię na niedosyt ujęć z czyichś zdjęć przyrodniczych. Jedno fajne ujęcie wygląda jak czysty przypadek z cyklu "zrobiłem 200, jedno wyszło ostre, więc je pokazuję".
Żebyście mnie źle nie zrozumieli. Jeżeli seria ma sens, bo prowadzi do czegoś, to ok. Jeżeli seria, to tylko wklepanie nastu zdjęć, to nie ok. @Heldbaum a ja na Twój wątek zaglądałem. I nie mam kulawej nogi. Byś napisał przysłowiowe "Kowalczyk dópa", to by więcej wchodziło.
W sumie i tak cieszy, że są zyjace wątki i że wstawiacie foty, więc moze się odzajączkuję.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Żebyście mnie źle nie zrozumieli. Jeżeli seria ma sens, bo prowadzi do czegoś, to ok. Jeżeli seria, to tylko wklepanie nastu zdjęć, to nie ok.
W moich najnowszych seriach każde zdjęcie mogło być pierwszym i ostatnim, albo mogłoby nie być żadnego, bo obiekt by uciekł, albo AF by totalnie zawiódł. Każda seria jest opowieścią od początku do końca spotkania, a najbardziej mnie cieszy, kiedy dowolne zdjęcie z serii może zafunkcjonować indywidualnie, bo ma potrzebne ku temu atrybuty. Niektóre zdjęcia są potrzebne jako wypełniacz, aby zachować ciągłość narracji. Nie klepiemy tu kalendarza z jednym zdjęciem na miesiąc ;)
No już ok. W sumie jeżeli miałbym wybierać pomiędzy widokami kolejnych pasztetów ślubnych, a seriami zajęcy, saren i bocianów, to zdecydowanie wolę serię poklatkową zająca niż jedną suknie ślubną.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
no już ok. W sumie jeżeli miałbym wybierać pomiędzy widokami kolejnych pasztetów ślubnych, a seriami zajęcy, saren i bocianów, to zdecydowanie wolę serię poklatkową zająca niż jedną suknie ślubną.
:D Dam radę ;)
--- Kolejny post ---
Przerwa w nadawaniu programu ;)
Załącznik 8399
O! I to jest świetny zając.
4 załącznik(ów)
Barbarzyńcy w lesie, czyli chwile, kiedy mam ochotę zamienić aparat na sztucer :twisted:
Załącznik 8400
Ognisko rozpalone przez rodzinkę PL i niezgaszone w suchym jak pieprz lesie przed i po mojej akcji gaśniczej.
Załącznik 8401
Załącznik 8402
Załącznik 8403
W międzyczasie wiatr nawiewał suchych źdźbeł!
A gdzie jest gajowy Marucha? Pewnie leży pijany za stodoło, a do barbarzyńców nie ma komu strzelać.
Dzięki tak w ogóle...