1 załącznik(ów)
Odp: pokaz zdjecie ktore lubisz
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
No co wy - wyrosły mi dwa identyczne kijki!
Oczywiście że montaż, ale para autentyczna - zagnieździły się pleszki u mnie w ogrodzie. Czatowałem, żeby zrobić zdjęcie obu ptaszkom i pomyślałem, że fajnie będą się razem komponowały.
Chyba mają już małe, bo latają na zmianę z dużą częstotliwością, a kijek jest jednym z przystanków i punktem obserwacyjnym do polowania.
No i zepsułeś całą magię tego zdjęcia :)
No niestety, one razem nie latają. Ale pomysł miałem dobry jak widać po Twojej reakcji. ;)
Myślałem, że to od razu widać po "dwóch" identycznych kijkach - celowo nic z nimi nie robiłem. Z racji tego że to u mnie w domu, mam około 100 zdjęć w różnych pozach i świetle. Jedno z nich to numer 942.
Teraz czekam aż wyprowadzą młode - może wtedy uda mi się zrobić jakieś sceny zbiorowe, na przykład z karmienia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
No niestety, one razem nie latają. Ale pomysł miałem dobry jak widać po Twojej reakcji. ;)
Myślałem, że to od razu widać po "dwóch" identycznych kijkach - celowo nic z nimi nie robiłem. Z racji tego że to u mnie w domu, mam około 100 zdjęć w różnych pozach i świetle. Jedno z nich to numer 942.
Teraz czekam aż wyprowadzą młode - może wtedy uda mi się zrobić jakieś sceny zbiorowe, na przykład z karmienia.
Eh, muszę dodawać wszędzie uśmiechy :) Dla mnie problemem w tym zdjęciu nie są 2 identyczne kijki ale to, że szanse na takie zdjęcie są praktycznie zerowe
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Eh, muszę dodawać wszędzie uśmiechy :)
Nie mówię że nie poznałeś, ale że Ci się spodobało. (bez uśmiechu :D)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)