Odp: Pokaż zdjęcie które lubisz
Cytat:
Zamieszczone przez
mazeno
wiesz, co jest najbardziej zayebiste w tej focie?
fizyczne polaczenie dwoch swiatow: powietrza z woda, fokus na punkt, gdzie laduja nogi pticy i wzbijaja te minifale.
alez mi sie to podoba :]
No właśnie. A gdyby AF prawidłowo ustawił ostrość na oko, to byłaby kupa. :(
I jak tu nie wierzyć japońskim konstruktorom?
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Wybór redakcji dziennika "Żona daily". Ze sponsorem obiektywów się nie dyskutuje :mrgreen:
Zgadzam się z "Żona daily", bo ta wersja zachodu też mi się najbardziej podoba. Pozdrów.
1 załącznik(ów)
..z tego cyklu
Załącznik 17826
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
No właśnie. A gdyby AF prawidłowo ustawił ostrość na oko, to byłaby kupa. :(
I jak tu nie wierzyć japońskim konstruktorom?
Mogę poręczyć, że R10 starał się ustawić ostrość na oko, i zrobił to tak, jak najlepiej potrafił :mrgreen:
@atsf z marnym operatorem to nawet wypas R7 robi dużo gorsze od R10 pod względem AF. Fakt, że robi ich więcej... :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
#Mazeno - :shock: tak, z Gęsiej, ale zdjęcie strzelałem mniej więcej z tego miejsca i w tym kierunku
https://maps.app.goo.gl/Nnmwx797oXRevj2u6 więc Gerlach powinien być bardziej na lewo, ale ekspertem nie jestem.
Szkoda tylko że nie byłeś tam w złotej godzinie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
@
atsf z marnym operatorem to nawet wypas R7 robi dużo gorsze od R10 pod względem AF. Fakt, że robi ich więcej... :mrgreen:
Dowody?
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Dowody?
Nie mam żadnych Wysoki Sądzie. Ale mam własne obserwacje i przemyślenia, także z tego forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
Nie mam żadnych Wysoki Sądzie. Ale mam własne obserwacje i przemyślenia, także z tego forum.
Czyli opowieści Muminków :mrgreen:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Czyli opowieści Muminków :mrgreen:
@atsf - Słyszałem o tych opowieściach, ale całości nie oglądałem. Jakoś gustuję w innym kinie. Ale jeśli chodzi o dowody, te twarde, to zdaje się, że administracja policzyła zajętość przestrzeni dyskowej przez użytkowników R7 i limit ich dzieł zapewne zostanie ograniczony. Jaka szkoda...