To jednak było z 200mm i wiesz skąd? Nałęczów :)
--- Kolejny post ---
Jeszcze jeden dziwny gołąb, specjalnie odszukałem bibliotekę na LR i mam Rawy :)
3023
Załącznik 9941
Wersja do druku
To jednak było z 200mm i wiesz skąd? Nałęczów :)
--- Kolejny post ---
Jeszcze jeden dziwny gołąb, specjalnie odszukałem bibliotekę na LR i mam Rawy :)
3023
Załącznik 9941
Taaa:D moje 400mm 5.6 w maju 30 lat skończy8-)
Załącznik 9942
Ja tam akurat robiłem sesję znajomemu i przy okazji oczywiście ptaki również weszły w kadr :) Poza tym sam park bardzo ładny.
Łabądek z Nałęczowa
3025
Załącznik 9943
Masz 400/5.6? Chciałbym potestować to szkło na moim R6 bo do czasu aż Canon nie pokaże czegoś ciekawszego może nabyłbym takowy obiektyw drogą kupna :)
Tak i nigdy go nie sprzedam:D Chyba że canon wypuści 500 f5.6
Ja po swoje zrobiłem z 400km a kupiłem w stanie idealnym jak nowe, używałem z 5d,m50,eos R,7dmarkII i obecnie z R10
Załącznik 9946
Załącznik 9945
A propos EF 400 f/5,6 to miałem okazję go kupić, ale odrzuciłem tę możliwość ze względu na brak stabilizacji, bo generalnie robię zdjęcia z ręki.
Z drugiej strony filozofia w rodzaju: kup zaje...sty obiektyw ze wspaniałą stabilizacją, wejdź do budy, załóż go na statyw i... wyłącz tę pieprzoną stabilizację- też mi nie odpowiada :mrgreen:
taaa wyłącz stabilizację, zwłaszcza do wideo gdy zwierz się rusza :P
jak śmiecie wrzucać tu jakieś foty z 5D1 + 400 bez stabilizacji!! wstydu nie macie!!
(już wolę oglądać wróble z R6)
Brak stabilizacji i min f.d 3,5metra, za to dobry optycznie,lekki i wbudowana osłona przeciwsłoneczna(i na fufu dostaje skrzydeł):D