Odp: Pokaż zdjęcie które lubisz
Poza tym inne zdjęcia można kliknąć i pokazuje się okienko z pełną rozdzielczością.
U Ciebie @Bangi zdjęcie jest nie klikalne.
p,paw
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
Poza tym inne zdjęcia można kliknąć i pokazuje się okienko z pełną rozdzielczością.
U Ciebie @
Bangi zdjęcie jest nie klikalne.
p,paw
Nie da się kliknąć bo ma 1209px na długim boku więc forum niczego nie zmniejszało.
A widać jedno czy dwa? Pytam, bo podmieniłem załącznik i ja widzę dwa, ale nie wiem ja Wy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Nie da się kliknąć bo ma 1209px na długim boku więc forum niczego nie zmniejszało.
A widać jedno czy dwa? Pytam, bo podmieniłem załącznik i ja widzę dwa, ale nie wiem ja Wy.
Dwa widać. Jeden jako załączona miniatura
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Nie wiem co się podziało, próbuję do tego dojść.
Pierwsze było z jpg i LR na smartfonie, poprawka z RAW obrobiona na kompie.
Widać oba czy tylko jedno?
Co to jest FSI?
To istotnie to jest Fast Stone Image Viewer.
Używam go "od zawsze" , jak go zobaczyłem lata temu.
A teraz zapisuje Wasze dzieła z Canon board i sobie oglądam, jak mi któreś się spodoba.
Cytat:
Zamieszczone przez
Qgiel
To istotnie to jest Fast Stone Image Viewer.
Używam go "od zawsze" , jak go zobaczyłem lata temu.
A teraz zapisuje Wasze dzieła z Canon board i sobie oglądam, jak mi któreś się spodoba.
Też używam od dawana, tylko nie załapałem skrótu :)
Nie znam tego, lepsze od irfanviewera? Zauwazylem ze irfan po resizingu zmienia przestrzen kolorow i nie moge znalezc opcji zeby to zmienic. Irfana uzywam od ponad 20lat juz.
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Nie znam tego, lepsze od irfanviewera? Zauwazylem ze irfan po resizingu zmienia przestrzen kolorow i nie moge znalezc opcji zeby to zmienic. Irfana uzywam od ponad 20lat juz.
Na początku używałem Infra, ale jakoś FastStone bardziej mi przypadł do gustu. Ściągnij sobie, to nieduży programik, jest chyba nawet wersja "portable".
To wrzućcie sobie też XnView dla porównania.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Na początku używałem Infra, ale jakoś FastStone bardziej mi przypadł do gustu. Ściągnij sobie, to nieduży programik, jest chyba nawet wersja "portable".
Najnowsza wersja portable FSIV jest w pełni funkcjonalna i śmiga nawet na służbowych kompach, na których nic nie wolno instalować.
Ach te problemy Windowsów ;)
p,paw