Zestaw klasyk 6D+50 zawsze dobry, brakuje mi czasem tego body,chyba kupię jakąś uzywkę. Do pośmigania 40/2.8 stm lubilem.
Wersja do druku
Zestaw klasyk 6D+50 zawsze dobry, brakuje mi czasem tego body,chyba kupię jakąś uzywkę. Do pośmigania 40/2.8 stm lubilem.
EC1. Łódź. Wszystko na ten temat.
Załącznik 12299
Załącznik 12300
A może by tak wprowadzić zasadę jedno zdjęcie z jednego dnia?
Trzeba będzie się wtedy choć chwile zastanowić które na prawdę się lubi.
P,paw
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Załącznik 12312
Załącznik 12313
Załącznik 12314
Ilford Delta 3200 - czyli jak szybko przestać przejmować się szumami:
Załącznik 12315
Załącznik 12316
#3833 płot mniej detaliczny, choć to ze smarftona więc nie wim czy tu pasuje, najwyżej powtórzę w wątku obok :)
https://live.staticflickr.com/65535/...3b62f6ce_b.jpg
--- Kolejny post ---
#3834 jak to było jeśli twoje zdjęcie jest nie dość dobre .... przedobrzony płot, tym razem 6D + 50stm
https://live.staticflickr.com/65535/...6a3a93d2_b.jpg
--- Kolejny post ---
Na początku wątku taka zasada jest, złamałem, już posypuję głowę popiołem.
U kolegi atsf brakuje mi tego samego płotu z tyłu i boku co wprowadza pewien niedosyt, żeby nie powiedzieć, nie do końca wykorzystany temat :mrgreen:
Na poważnie - wg mnie jest OK z tą większą ilością zdjęć, np ten pogięty płot mi przypadł, więc jestem jedyny który oddaje głos na tak :) ?
Też nie mam Tapagaduły, ale często ciągnę internet z telefonu gdzie nie ma LTE i ładowanie tego typu strony trwa wieki.
Nie da się bez załadowania całości kontemplować czegokolwiek, treść non stop zmienia położenie na ekranie.
To twoje arbitralne podejście zniechęca a nie zachęca do odwiedzania tej stront.
Załącznik 12317
Przypomnę wszystkim uczestniczącym w tym wątku, że zamysłem autora tego wątku było, aby cyt. "wrzucać 1 zdjęcie max/dziennie bo na autorskie kolekcje jest miejsce gdzie indziej".
Proponuję wrócić do tej konwencji.
Wtedy dyskusje na temat ilości wrzucanych zdjęć ich genialności się zakończą.
Jeśli chcecie wrzucać więcej niż jedno, to macie do tego inne miejsca.
Enjoy!
Wtedy przydaje się cierpliwość :mrgreen:
--- Kolejny post ---
Cierpię dolę, strona się kończy, a żadnego zdjęcia jeszcze nikt nie wstawił?! To już się robi czytelnia, a nie forum fotograficzne :mrgreen:
Załącznik 12318
Bez tego zapewne oglądacz nie dostrzegłby ingerencji i przewagi sił natury.
Do tego również trzeba użyć anafory, by przekaz był bardziej dosadny i zrozumiały.
Załącznik 12319