Chyba łatwe.
Co to jest/do czego to służy:
Wersja do druku
Chyba łatwe.
Co to jest/do czego to służy:
Do niewidzialności ? :lol: .
chodziło o to, że zdjęcie się nie wyświetla...
Chyba zbyt długo siedzę dzisiaj przed laptopem, bo zupełnie nie wiem o co chodzi w tej zagadce!
"Canon, Sigma, Tamron, Tair, Zenit, Case Logic, Benro, Triopo" - do robienia zdjęć;p
Trzeba tak było od razu (nie wiem co było źle, wcześniej działało i ja widzę):
Teraz dobrze?
u mnie dalej nic
Coś dziwnego.
10 minut temu widziałem to nawet w trybie incognito, a teraz nie :confused:
W takim razie daję link:
https://drive.google.com/open?id=0B8...S1E&authuser=0
Mam nadzieję, że przynajmniej to zadziała.
ani na mozilli ani na chromie nic. wrzuć zdjęcie na imageshack albo inny pewny serwer
--- Kolejny post ---
to jakiś szklany kielich bądź coś innego co służy do picia?
blenda?
Ja tylko niosę pomoc!
Majtki jedwabne wyciągnięte z kieszeni.
Zupełnie nie.
Z wyglądu podobne, ale funkcja zupełnie inna.
Za pomoc wielce dziękuję. Nie mam pojęcia, co się zepsuło, od ponad roku wrzucam fotki tak samo i po raz pierwszy nie zadziałało.
Majtki to jednak nie są.
Ekran odbijający ?
Lekko pogięta folia aluminiowa do zastosowań kuchennych? :-)
I drugi strzał: taki plastik / folia pokryta "metalową" warstewką, w którą zawija się kwiaty, żeby było "bardziej elegancko" (
Folia którą stosuje sie do ogrzewania rannych podczas wypadków?
Widzę, że to, co wrzucił Leon007 też zniknęło.
Coś dziwnego się dzieje.
Może teraz:
teraz już widać! jakiś obbłyśnik...
Również nie.
Podsumowując: nie jest to blenda, ekran odbijający, ani nic podobnego. Nie jest to również folia aluminiowa, folia do owijania kwiatów ani folia 'termiczna'.
Kołowy kształt jest nieprzypadkowy, zdjęcie ma szerokość około 8 cm i nie było edytowane (poza przycięciem do kwadratu).
Przedmiot ten może być użyty w fotografii, ale nie jest do tego dedykowany (istnieje specjalna wersja fotograficzna).
Podpowiedź dodatkowa: jest to element optyczny.
Pewnie ta folia była potrzebna przy ostatnim zaćmieniu?
Jutro wieczorem spróbuję coś wymyśleć, jeśli jest ktoś chętny to ustąpie pola.
Folii Baader Planetarium użyłem przy ostatnim zaćmieniu.
Przepraszam, że dopiero teraz zamieszczam zagadkę. Dziękuję też koledze Piotrus117 za "kategoryczne" ;) przypomnienie o mojej powinności.
Oto zagadka - co to jest? Można też dopowiedzieć gdzie to jest.
Plany modelarskie ?
Nie, to nie plany modelarskie. Niestety namieszałem trochę chyba bo zamiast otworzyć nowy wątek przedłużam poprzedni, proszę o usuniecie mojej zagadki - utworzyłem już nowy wątewk.
Nie wiem czy to dobra zagadka, skoro w wątku o wstawianiu zdjęć zamieściłeś widok pomalowanej naczepy z Imperial War Museum :)
Nie, to już nie jest dobra zagadka - RobertON zepsułeś cały misterny plan - nauki wklejania zdjęć i zagadki. No i co tera?
--- Kolejny post ---
No nie, samo "naczepa" w IWM to za mało. Proszę o więcej szczegółów