-
System, dzięki któremu odniosłem sukces w fotografii ślubnej - i Ty też możesz!
Tym razem film nie tylko dla fotografów ślubnych - choć dla Was w głównej mierze.
Każdy kto prowadzi swój biznes (lub zamierza) może coś ciekawego wyciągnąć dla siebie. Taką mam nadzieję.
Mówię w nim o sposobie rozwijania siebie w biznesie i fotografii, dla mnie taki system działa super.
Zapraszam serdecznie:
SYSTEM DZIĘKI KTÓREMU ODNIOSŁEM SUKCES W FOTOGRAFII ŚLUBNEJ (trochę nieskromnie - wybaczcie). Zapraszam serdecznie:
Dajcie znać czy ten film was inspiruje choć odrobinę?
-
Odp: System, dzięki któremu odniosłem sukces w fotografii ślubnej - i Ty też możesz!
Coś nie działa, bo film się nie odtwarza.
-
Odp: System, dzięki któremu odniosłem sukces w fotografii ślubnej - i Ty też możesz!
Cytat:
Zamieszczone przez
przemo_k
Coś nie działa, bo film się nie odtwarza.
spróbuj tutaj:
Jak zdoby zlecenia w fotografii [lubnej
-
Mała uwaga techniczna ;).
Mija Ci się dosyć mocno dźwięk z obrazem - może to być dla niektórych męczące w odbiorze 8-).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Mała uwaga techniczna ;).
Mija Ci się dosyć mocno dźwięk z obrazem - może to być dla niektórych męczące w odbiorze 8-).
Serio? A na jakiej przeglądarce oglądasz, bo u mnie ten problem nie występuje.
-
Safari, z tego drugiego linka co zapodałeś 8-).
-
na firefoxie ok, wszystkie filmy
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Safari, z tego drugiego linka co zapodałeś 8-).
no to na safari nie sprawdzałem...
-
-
Nawet nie klikałem już to w necie krążyło.Kolega Wyrobek Amerykę odkrył że wizytówki można na weselu rozdać :)Klikać a w google będzie na pierwszej stronie :)
-
A Ty wizytówki masz, ale o umowę żebrzesz :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
blackninja
A Ty wizytówki masz, ale o umowę żebrzesz :D
Mam dobrą umowę-specjalnie w pliszki poleciałem sobie :)
-
Juz napisz co masz do sprzedania i skoncz to nabijanie
-
crazyfoto może umowę już masz, ale klientów chyba nie bardzo skoro masz czas na pisanie pierdół.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
blackninja
crazyfoto może umowę już masz, ale klientów chyba nie bardzo skoro masz czas na pisanie pierdół.
Już mi się tu znudziło bo piszą tu jacyś anonimowi kolesie.Jak zauważyłeś/aś w zasadzie podpisuję się pod tymi pierdołami Imieniem i Nazwiskiem a tacy kolesie klikają w linka z ciekawości i nabijają statystykę w google.Pozycjonowanie bloga darmo mam :)
-
Ja tam nic nie klikam. Nie interesuje mnie to :P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
blackninja
Ja tam nic nie klikam. Nie interesuje mnie to :P
Ja też;]
Chcesz umowę idź do prawnika ;)