Re: Czas zdobyć zdobycz :)
Cytat:
Zamieszczone przez nelia8
Cóż... jestem tutaj nowa... wow! fresh ( hihi)... ale może ktoś zechce sie ze mną cieszyc :mrgreen:
Dzisiaj kupuję mojego wymarzonego ( na razie na nic innego nie mam finansowych szans) Canonka!!! (300d) Jupi!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ach... nawet ta paskudna pogoda, ktora zwylke przyciska mnie do ziemi nie jest wstanie zepsuć mi dzisiaj nastroju... lecę po niego jak na skrzydłach ! :mrgreen:
Pozdr.paaa :mrgreen:
szukaj na allegro, ja tak robiłem, a transakcja i tak nastąpila poza allegro, bo większość sprzedających traktuje allegro jak tablicę ogłoszeń i nic innego, bo nie chcą płacić prowizji
jeden nawet mi powiedział, że jak chcę kupic przez allegro to muszę JA zapłacic prowizję bo takie są zasady -
zaplułem mu maila z odpowiedzią ze śmiechu...
ceny spadają, więc szukaj wytrwale, choć TIP spoza allegro raczej więcej nie weźmie,
na pewno dokup sobie czytnik kart, bo zrzucanie zdjęć z aparatu trwa wieki, no i jeżeli jest to twój pierwszy aparat cyfrowy to przygotuj się na długie godziny przed komputerem spędzone na "wywoływaniu" zdjęć, bo takie surowe z matrycy, to do pokazania za bardzo się nie nadają...
a tak w ogóle to witaj serdecznie, jestem Tytus, czarna owca tego forum :mrgreen: i najmniej zadowolona osoba z zakupu 300D :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
najmniej zadowolona osoba z zakupu 300D :wink:
A to czemu? Przeciez to dobry aparat. Moze fotograf malo jeszcze wprawiony? :wink:
Czemu jestes tak krytyczny?
Cytat:
Zamieszczone przez tpop
Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
najmniej zadowolona osoba z zakupu 300D :wink:
A to czemu? Przeciez to dobry aparat. Moze fotograf malo jeszcze wprawiony? :wink:
Czemu jestes tak krytyczny?
Widac, ze tu jestes jeszcze od nie dawna (z reszta tak jak ja). I nie polapales sie jeszcze w odmiennym podejsciu Tytusa do tego aparatu. Przejrzj kilka watkow z tego forum, a zrozumiesz o co chodzi :) Poznasz te specyfike tego forum :mrgreen: