-
Canon Cashback 2014 ZIMA
Od jutra nowy cashback Winter Cashback 2014 - Canon Polska
Canon rozpieszcza potencjalnych kupujących.
-
Odp: Kolejny Canon Cashback 2014
-
Te promocje Canona jak dla mnie są trochę podejrzane. Dziwne, że Canon chce się pozbyć tyle sprzętu.
Szykują się jakieś nowości czy co...? Jakiś haczyk musi być :)
-
Odp: Canon Cashback 2014 ZIMA
Oj tam od razu podejrzane. Po prostu Nikon zrobił cashback miesiąc temu to i Canon musi też bo ludzie mogą wybierać Nikona :).
Poza tym taka forma promocji nie powoduje, że sklepy nie wrzucają bonus w obniżkę ceny produktu na półce co powodowałoby, że przyzwyczaimy się do niższych cen i jak mija cashback to przestajemy kupować sprzęt :)
-
Zastanawiałem się nad naleśnikiem. Cashback mnie przekonał :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
domelek
Te promocje Canona jak dla mnie są trochę podejrzane. Dziwne, że Canon chce się pozbyć tyle sprzętu.
Szykują się jakieś nowości czy co...? Jakiś haczyk musi być :)
Canon już jednej prognozy nie wyrobił w tym roku, więc teraz muszą się napinać, żeby nadrobić w ostatnim kwartale. Akcjonariusze patrzą na wyniki, a giełda już i tak wyraźnie obniżyła wycenę branży.
-
A ja mam nadzieję, że w końcu nadejdą ciekawe, przełomowe nowości..
nikon trochę pokazał co można zdziałać w tym temacie
-
W ogóle od pewnego czasu jakaś moda na cashabck-i nastała, przyznaję, sam raz skorzystałem ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
domelek
nikon trochę pokazał co można zdziałać w tym temacie
No głownie jak wpadać w tarapaty finansowe :lol:.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
No głownie jak wpadać w tarapaty finansowe :lol:.
ale za to użytkownicy nikona są zadowoleni :) dobro klienta ponad wszystko :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
domelek
ale za to użytkownicy nikona są zadowoleni :) dobro klienta ponad wszystko :)
Użytkownicy canona też powinni być bardzo zadowoleni, bo takiej promocji na canona 6d to chyba jeszcze nie było. Gratis porządny tablet. gratis rok abonamentu i jeszcze cash back 400 zł!! Fakt, że tylko dla szybkich i spostrzegawczych: 30-31 października!
-
Tylko kwestia czy te dwie promocje się łączą?
Mnie trochę kusi ten 24-70L f4 IS, kurka 800zł zwrotu!
-
Koledzy chyba nawet nie zerknęli na stronę z tym cashbackiem :)
"Promocja nie łączy się z innymi promocjami typu cashback organizowanymi przez Canon w tym samym czasie."
:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
slavek_g
Koledzy chyba nawet nie zerknęli na stronę z tym cashbackiem :)
"Promocja nie łączy się z innymi promocjami typu cashback organizowanymi przez Canon w tym samym czasie."
:)
Trzeba czytać regulamin ze zrozumieniem.
Gratisy typu tablet + adobe to nie jest promocja typu cashback.
Sprawdziłem w Canonie. Mam maila potwierdzającego, że produkt zakupiony do 31 października bierze udział w obu promocjach!!
-
Trzeba będzie skorzystać z promocji, ale pytanko cos czytałem wcześniej o tym ze jeszcze jakiś podatek na to nakładałem(na ten wzrot) czy tylko ja zle przeczytałem ??
-
Cytat:
Zamieszczone przez
buba66
Trzeba będzie skorzystać z promocji, ale pytanko cos czytałem wcześniej o tym ze jeszcze jakiś podatek na to nakładałem(na ten wzrot) czy tylko ja zle przeczytałem ??
Podatek płaci uczestnik od otrzymanej kasy, czyli dla większości będzie 19%.
-
A jak jest z zakupem obiektywu na firmę? Można uzyskać zwrot? I jak wygląda kwestia opodatkowania?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BartasPL
A jak jest z zakupem obiektywu na firmę? Można uzyskać zwrot? I jak wygląda kwestia opodatkowania?
Przeta to je opisane w regulaminie. Zwrot na firmę możliwy i zwrot kasy stanowi przychód finansowy, w tym wypadku firmy. A jak jest przychód to i podatek się należy.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
5pirit
Tylko kwestia czy te dwie promocje się łączą?
Mnie trochę kusi ten 24-70L f4 IS, kurka 800zł zwrotu!
A tu Canon EF 24-70mm f/4.0L IS USM - CASHBACK 800PLN - Obiektywy - Proclub jest dobra cena, a po cashbacku to już jak darmo :-)
-
Szkoda, że tym razem nie ma cashback`u na 24-70/2,8 II :(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
latant
Podatek płaci uczestnik od otrzymanej kasy, czyli dla większości będzie 19%.
Maskara, ale i tak ponad 300 zł mniej to i tak dobrze bo mysle tu kupnie 70d
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Diabeł
Pod warunkiem że to wersja BOX jest, a nie obiektyw wyjęty z zestawu i sprzedawany osobno. Polecam to sprawdzić.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bono74
Pod warunkiem że to wersja BOX jest, a nie obiektyw wyjęty z zestawu i sprzedawany osobno. Polecam to sprawdzić.
Kolega dzwonił do nich i twierdzą że wersja BOX, na OEM nie ma CashBacku, trochę to dziwne bo różnica pomiędzy nimi a innymi sklepami to 600 zł
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Diabeł
trochę to dziwne bo różnica pomiędzy nimi a innymi sklepami to 600 zł
przesada, raczej max 200zł, ale faktycznie dobra oferta
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Diabeł
Kolega dzwonił do nich i twierdzą że wersja BOX, na OEM nie ma CashBacku, trochę to dziwne bo różnica pomiędzy nimi a innymi sklepami to 600 zł
Problem nie polega na cenie tylko na weryfikacji, na pudełku z zestawu brak kodów kreskowych. Zresztą jest to zgodne z regulaminem, czy ktoś go w ogóle przeczytał?
-
dziś rano miła niespodzianka, Canon zawiadamia,ze wypłaca kaskę za lampę:D tak szybko to jeszcze nie było (a kupowałam w prawie kadej akcji) może dlatego,że wnioskek złożyłem w 2 dniu promocji i mieli tylko mój wniosek do rozpatrzenia...:mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Diabeł
Pare postów wyzej napisałem że to dobra oferta(przy cenie jaka wówczas wisiała tzn. 3499zł)oficjalnie WYCOFUJĘ to co napisałem:D
Juz to "naprostowali" jest caschback to my podniesiemy cene o 700zł a może jakis jeleń się złapie, to samo tylko na mniejąszą skalę zrobił sklep w którym kupiłem lampę w pierwszym dniu trwania promocji, dziś jak się możecie domyslać cena jest inna, czytaj: wyzsza, Jak mnie wk....a:evil:
-
Szybcy są, zwrot już na koncie:p
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
Szybcy są, zwrot już na koncie:p
Brałeś 600-tkę? Jak wrażenia z użytkowania?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
robson999
tak 600ex, w przyszłą sobote przetestuję na weselu to bede wiedział cos wiecej, tak na goraco to może swiatło jakby "równiejsze i gładsze" tzn nie ma tendencji do przeswietlania pierwszego planu (albo to moje zyczenia, żeby była wyraźnie lapsza niz 580):mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
robson999
W porównaniu do 430EXII jest mega różnica! Pierwsze co zauważyłem to zarządzanie mocą akumulatorów/ładowania.
Moja 430 była teraz podjechana więc była z nią tragedia, ale nawet na początku robiłem w serii 3-4 zdjęcia i musiała już się podładować, a tu pomimo, że w aparacie zdjęcia seryjne są znacznie seryjne i już nie świeżo naładowane aku to seria leci dobre kilka-kilkanaście sztuk.
-
nie zapominajmy, że liczba cashbacków jest ograniczona
nie wiem czy da się sprawdzić dostępność, ale lepiej o tym wspomnę aby potencjalni chętni uniknęli przykrej niespodzianki - tym bardziej, że na okres promocji Canon Cashback niektóre ceny poszły w górę, w związku z czym ja osobiście zdecydowałem się na używany obiektyw, bo nie podoba się mi taka polityka
-
Muszę pochwalić Canona za sprawne działanie. Kupiłem 30 października 6d i w ciągu trzech tygodni zrealizowali wszystkie trzy promocje: kupon na Adobe, tablet Wacom i 400 zł zwrotu na konto ;)
-
a czy od wartości adobe i tabletu też trzeba płacić podatek?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
goa
a czy od wartości adobe i tabletu też trzeba płacić podatek?
Nie trzeba
-
wow w poniedziałek dostałem akceptację wniosku a dziś dostałem kasę .... spodziewałem się min. 2 tyg a tu proszę 5 dni i Canon wypłacił pieniążki