1. Wyrzuć go już bracie.
Wersja do druku
1. Wyrzuć go już bracie.
Hmm może jakbyś to uchwycił z innej perspektywy.
3. Że co robimy?
1-bałagan:fajka,noga,flaszka,ręce,ROWER
2-przekombnowane
3-pozowane na siłe
Miejsce ciekawe,da sie coś znaleźć, wrzuvaj następne.
Od pomysłu na zdjęcie do jego zrobienia nie mija więcej niż 5 sekund i tak też było w przypadku tego zdjęcia.Cytat:
pozowane na siłe
Dzięki za komentarz, dobre zdjęcia pooglądałem.
bardzo fajne fotki, czekam na następne
4. Dziewczyna na rowerze.
4
Mnie sie podoba:
-napalony pasażer
-tło: goscie kafejki
czym to robione?
wszystko takie ostre
Może mnie nie zbanują jak powiem że to Nikon.
Trzecie zdjęcie mimo 1/500 jest poruszone, ale ogólnie wszystkie mocno wyostrzone pod mały rozmiar, pewnie dlatego wydaje się ostre. To zdjęcie było zrobione 80-200mm, f/2,8 To akurat ostry obiektyw. Reszta 18-105mm, ze stabilizacją ale obiektyw nie daje mega ostrego obrazu, kiedyś sprawdzaliśmy z kolegą który obiektyw ostrzejszy na 105mm. Robiliśmy z balkonu zdjęcie samochodowi kolegi i małe napisy dealera pod numerami na tablicy nie można było odczytać ale było widać że są litery podczas gdy u mnie była tylko jedna linia. Ale on miał stałe 105mm. Co prawda do makro, ale jednak L.
Ja bym powiedział że poczuł się zawstydzony i chowa głowę w piasek.Cytat:
-napalony pasażer
dzięki za wyjaśnienia
pozdrawiam
życzę kolejnych udanych fotek
5 Zapomnij o nim mała.
2 mi sie podoba ..
5 super dzieciaki ! :)
6. Seks przez telefon.
Napewno seks?
To taka inwencja twórcza, wyjaśniałem tu - Seks przez telefon.Cytat:
Napewno seks?
7. Boks uliczny.
8 Grill Biesiada.
1 zdjęcie przycięte głowy i nogi, 3 pozowane, ale mi się podoba, 4 jak by tło było mniej wyraźne to było by lepsze, 8 byłem tu i nic poza tym
9 Budka Telefoniczna.
ostatnie zrobione bardzo na odwał, ulica czerwona zostala to smao ręce i twarze wkolorze i na górze swiatełka w sklepie. Generalnie nie lubie tego efektu, w głowie pojawia mi się jedynie weselny kicz od fotoziutków , tutaj mozna było to ogarnac lepiej, lepsze tło lepszy kadr, lepsza obróbka, zamysł w głowie fajny ale wykonanie padło. Swoją drogą to liverpool street w londynie?
Bo to nie miał być kolor selektywny, zdjęcie pokazywałem w kolorze mimo to istotne kolory są wyodrębnione. W tym konkretnym przypadku, walczyłem tylko z niebieskimi i brązowymi spodniami.Cytat:
ulica czerwona zostala to smao ręce i twarze wkolorze i na górze swiatełka w sklepie.
Tak wszyscy mówią, a ulica nazywa się Bishopsgate.Cytat:
Swoją drogą to liverpool street w londynie?
10 Oddaj nasz motocykl.
Super zlapane :D
Ciekawe, pierwszy wygląda jak wampir przez ten kołnierz, drugi robinhood z łukiem, trzeci biznesmen
Czar prysł