-
[dave88] Moje różności
Witam, serdecznie :-) Po długim przebywaniu na forum CB zdecydowałem się założyć własny wątek ze swoimi zdjęciami :-)...jestem otwarty na wszelką krytykę jak i pochwały ;-)..no to zaczynamy !
Kilka zdjęć z wakacyjnej wyprawy w Bieszczady.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
-
Odp: [dave88] Moje różności
rewelacja :) masz piękne widoki i doskonale je uwieczniłeś
-
Nie ma co krytykować. Pokazałeś kadry skomponowane zgodnie z zasadami sztuki, które nie tylko przyciągają oko, tu czuje się klimat miejsca, piękne foty, czekam na kolejny set.
-
1 oraz 5 bardzo przypadły mi do gustu. Ładne obrazki.
-
Potwierdzam to co koledzy wcześniej napisali, ale jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić to do zdjęcia numer cztery. Chodzi o uciętą deskę w lewym dolnym rogu, ale to drobiazg - tak jak mówiłem, jest nieźle. :)
-
Nie lubię turystycznych widoczków,więc 1 jest najlepsza (minimalnie jaśniejszy dół i byloby super)
-
podobają się, fajne kadry
-
Dzięki wszystkim za komentarze ! :-)
Tym razem kilka zdjęć z Krakowa
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
-
Ruiny klasztoru w Zagórzu
14.
15.
16.
-
8,9 troszkę się walą,ale kolory świetne.Czuć HDR,ale nie przeszkadza.
-
14 jest przejmująca, ale ściany do poprawek.
10 fajne światło.
-
14,15,16 zaje...fajny klimat, bw pasuje tu jak nigdzie indziej. Jak masz miejscówkę pod ręką to cyknij ten pomnik na 14. Drobne uchybienia, ale nie psują całości. Brawo.
-
dzięki za komenty :)...słowiczek niestety nie mam możliwośći zrobienia zdjęcia pomnika bo to robiłem jak byłem w Bieszczadach
-
Przyglądałem się 15- stce. Te krzyże niemal zdają się krzyczeć...niesamowite zdjęcie.
-
No powiem Ci że te ruiny są niesamowite...a wchodząć do środka czuć nawet lekkie przerażenie, szczególnie jak w pobliżu nie było żywego człowieka :P
-
Tym razem kilka zdjęć z Rajdu Pojazdów Zabytkowych :-)
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
Troche się bawiłem obróbką i nie wiem czy nie przesadzałem trochę :P...jak będzie się podobać to wrzucę więcej ;)
-
"Troche się bawiłem obróbką i nie wiem czy nie przesadzałem trochę :P" - trochę.. :P Pozbądź się tej ramki z ostatniego zdjęcia (23). ;)
-
Przy okazji, że to mój pierwszy post: cześć i czołem wszystkim :)
zdjęcie nr 20 bardzo przypadło mi do gustu:)
-
Bardzo stylowy i nostalgiczny set. 17 to mój faworyt,co nie umniejsza pozostałym, zwłaszcza fiacikowi i porsche. Ale nie wiem, czy zakasujesz czymś 15, przynajmniej dla mnie to twój "debeściak":)
-
Tym razem troche zimowo mimo że mamy jeszcze lato :P
24.
25.
26.
27.
28.
-
Fajne foty, 24 jak reklama znanego piwka ;)
Ponizej chyba troszke leci w prawo?
-
własnie tak mi sie wydawało ze chyba lekko leci w prawo...wolałem poczekać na potwierdzenie od kogos :P
-
Zamek w Niedzicy wieczorkiem :-)
29.
-
17,18,19,23 fajne.Dachy aut w pozimie i byłoby jeszcze bardziej fajnie.
--- Kolejny post ---
24
ten bizon jest przekombinowany.
-
@zysk...nastepnym razem beda dachy w poziomie :P dzieki za rade bo nawet o tym nie pomyslalem ;)
-
A tu zamek za dnia :D
30.
-
tym razem nasza piękna Polska jesień :)
31.
32.
33.
34.
35.
36.
-
Było jesiennie, to teraz będzie świątecznie :-)
37.
38.
39.
-
Pięknie pokazana jesień, zdjęcia z wiewiórką i łabędziem powalają, na świątecznych ładny popis świateł, 39 rzuca się w oczy. Ale ile razy tu jestem,tyle razy oglądam 15;)
-
Nie mnie pisać, które zdjęcia są dobre a które złe. Ale mogę wskazać te, które mi się podobają lub nie.
Początek to 1 i 5. Potem 7, dalej z B&W 14 i 15 (może nawet na jakiś konkurs?). Pojazdy fajowe, 20 najfajniejsza ale Porszak mi się nie widzi. Na koniec 34 i z nocnych eksperymentów 39. Co będzie dalej?
-
Nocne ,kolorowe:ładne :D .
-
36 Taki "klimacik" bardzo mi odpowiadada.
-
Jest ładnie kolorowo ale jednocześnie krzywo-śmietnikowo. Za szeroko kadrujesz ten miejski krajobraz. Wolałbym chyba oglądać zdjęcia świątecznego detalu niż wystające znikąd latarnie. Może warto było poświęcić czas na samą choinkę? Masz ten plus, że przez najbliższy czas nic się tam nie zmieni.
No, chyba, że śnieg spadnie albo ktoś ozdoby rozkradnie.
Pozdrawiam
-
MichalA...no wiesz z tymi latarniami to cięzko cokolwiek zrobić bo są zamontowane na stałe :P...a nie chciałem się skupiać na samej choince i tylko ją mieć w kadrze bo to dla mnie mało ciekawe zdjęcie...wolałem pokazać to miejsce w całej okazałości
Mam jeszcze coś takiego :
40.
41.
-
Rozumiem, że latarni nie wytniesz ale warto może poszukać innej perspektywy. Uważam, że masz w swojej galerii o wiele lepiej skomponowane zdjęcia. A tu moim zdaniem jest za dużo elementów zbędnych.
-
42. Życzenia za 28 punktów dla wszystkich Canon-Boardowców :P
-
42. dziękuje i nawzajem, wszystkiego dobrego w nowym roku ( a zdjęcie z pomysłem super, zrobione na tle choinki ?)
-
w tle są światełka choinkowe bez choinki :D...stałem przy ścianie i je trzymałem :P
-
Witam po dłuższym czasie :-)...nic dawno nie wrzucałem, więc prosze...oto świeże fotki :P
43.
44.
45.
46.
47.
-
43,44,45 bardzo ładne kolory
47, jak dla mnie to chyba BW nie pasuje
-
43 Całkiem ładny widoczek
44 Lekko krzywy i nijaki, taki pstryk
45 Badyle na I planie psują efekt i całkiem "gołe" niebo - zaczekaj na kilka chmurek
46 Kolory rozjechane, chyba "na siłę" robiłeś ciepłe kolorki
47 Lubię dłuższe czasy i rozmytą wodę i nawet BW fajnie wygląda, ale tej góry jakoś zbyt dużo i drzewa lecą na lewo. Ogólnie całkiem całkiem :)
Ale to tylko kompletnie amatorskie uwagi.
-
wielki dzięki za uwagi...nie ważne czy amatorskie czy profesjonalne...zawsze się przydadzą :)
-
43 serio mi się podoba, 44 nieakceptowalne przyciecie jeziora, 45 taki zwykły pstryczek w którym jednak warto usunąć kawałek drzewka które wystaje z prawej strony kadru (odwraca on uwagę), 47 zupełnie nie trafiony kadr i obróbka. Pzdr
Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
-
A teraz coś z całkiem innej beczki :-)...proszę Was o ocenę poniższej bardzo amatorskiej sesyjki :D...
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
-
Nie jestem specem od portretów ale strasznie mi brakuje światła na twarzyczce dziecka. Dobrze byłoby doświetlić czymś od spodu lub po prostu zrobić ujęcie tak, żeby buźka była bardziej doświetlona.
-
Bardzo fajne. Wydaje mi sie ze 48 troche za zimne, a 49 za cieple. Chyba ze to zamierzone :)
Tapnięte w TT
-
56.
Moja pierwsza wycieczka na Babią Górę :-)
-
To teraz ja dodam coś jesienniego ;-)
57.
-
to jakaś fontanna?
fajne, fajne światełko
-
tak, to fontanna w parku w Bielsku ;-)