-
Promocja: 6D + 24-105 = lampa 430EX II gratis
Przy zakupie aparatu Canon EOS 6D i obiektywu Canon EF 24-105mm f/4L IS USM można otrzymać lampę błyskową Canon Speedlite 430EX II gratis.
Promocja obowiązuje w okresie 23.05.2014. - 22.08.2014., wyłącznie u PRO-dealerów Canona.
Produkty objęte promocją mogą być kupione w dwóch różnych sklepach dealerskich i na dwóch różnych dowodach zakupu – liczy się zestaw.
Po zakupie niestety znana zabawa z kodami kreskowymi i rejestracją zakupu.
-
Odp: Promocja: 6D + 24-105 = lampa 430EX II gratis
To jak by ktoś już miał lampę, a kupował sam aparat i szkło... Niech da znać. :D Zacna promocja tak btw- czyżby zapowiedź czegoś nowego? ;)
-
Można też łączyć siły - ktoś akurat kupuje 6D, ktoś inny obiektyw - umawiają się, odbierają lampę i po jej spieniężeniu dzielą kasą. ;)
-
Masz jakiegoś linka bo nie mogę nic znaleźć o tej promocji ...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Adam71
Masz jakiegoś linka bo nie mogę nic znaleźć o tej promocji ...
Aktualności - Sklep internetowy Cyfrowe.pl
-
Udało się komuś już dostać lampę?
-
Jeszcze nie, ale jeśli ktoś ma niepotrzebny kod kreskowy i dowód zakupu obiektywu, to spróbuję. ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bart
Jeszcze nie, ale jeśli ktoś ma niepotrzebny kod kreskowy i dowód zakupu obiektywu, to spróbuję. ;)
Serio ? byłbyś taki pomocny :)
-
Pewnie! Wszystko dla forumowiczów! Przetrę ścieżkę. :)
-
dziś przyszła lampa..czyli wszystko się zgadza :)
-
A jak to cenowo wychodzi, nie doliczają sobie tej lampy do ceny obiektywu i aparatu? :)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
luuba
dziś przyszła lampa..czyli wszystko się zgadza :)
Hej a jak długo trwał cały proces od zarejestrowania się w promocji?
-
Promocja kończy się za tydzień ale w warunkach napisali że do 22.08 lub końca zapasów. I nie wiem czy ryzykować bo jak im się zapasy skończyły ...
-
Adam 71 , w Fotostradzie w Warszawie (wczoraj) powiedziano mi, że ten limit to jest tylko po to, żeby w regulaminie było co napisać. Facet powiedział, że rozdają do oporu :) Dlatego sam się skusiłem :)
Pozdrawiam!
-
OK dzięki . Bo chwilowo nie mam 6D ale mi już go brakuje ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
KamilBrand
Adam 71 , w Fotostradzie w Warszawie (wczoraj) powiedziano mi, że ten limit to jest tylko po to, żeby w regulaminie było co napisać. Facet powiedział, że rozdają do oporu :) Dlatego sam się skusiłem :)
Pozdrawiam!
Tez kupiłem w Fotostradzie, ale aż tak optymistyczny to bym nie był. Im tez zależy żeby sprzedać, wiec różne rzeczy "wciskają". Co mi powiedzieli w innym sklepie to to ze Canon na stronie oficjalnie informuje o zamknięciu promocji jak limit lamp się wyczerpuje.
Zgłosiłem się w poniedziałek, jedyne co dostałem od Canona to mail z potwierdzeniem zgłoszenia.
Dlatego też pytałem wcześniej, jak długo trwa i wygląda cały proces. Może ktoś wie, z tych co już dostali lampę?
-
Też właśnie czekam na jakiś odzew :) Na razie otrzymałem tylko e -mail'a z potwierdzeniem zgłoszenia. Jeśli lampa przyjdzie przed 22 (do tego dnia trzeba zakupić zestaw) to prędko tu napiszę :)
Pozdrawiam :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
KamilBrand
Też właśnie czekam na jakiś odzew :) Na razie otrzymałem tylko e -mail'a z potwierdzeniem zgłoszenia. Jeśli lampa przyjdzie przed 22 (do tego dnia trzeba zakupić zestaw) to prędko tu napiszę :)
Pozdrawiam :)
Dostałem dzisiaj lampę. Zero maili, nic. Zadzwonił kurier i tyle.
-
No to jestem ciekawy. Ja też kupiłem w Fotostradzie(we wtorek 18), ale przyznam że nie liczyłem za bardzo na lampę.
Twój post jakoś przywrócił mi nadzieję ;).
-
Już nie mogę edytować posta, ale właśnie odebrałem od kuriera lampę :)
-
Melduję, że wysłałem zgłoszenie w środę, a dostałem dziś lampę od kuriera DPD z pismem, że wygrałem :) Także naprawdę szybko się uwinęli - 3 dni.
-
Do mnie też dotarła :)
Pozdrawiam,
Kamil
-
Ja zakupiłem sprzęt i zgłosiłem udział w promocji 21 sierpnia. Informację otrzymałem, że zgłoszenie zostało przyjęte do realizacji, ale kurier nie przyjechał :cry:. Mam nadzieję, że się doczekam
-
Wczoraj otrzymałem lampę :p W miedzyczasie kontaktowałem się z Zespołem Organizatora Promocji. Odpisali mi, że starają się aby wszystkie wysyłki były zrealizowane do końca tygodnia, więc jeśli ktoś jeszcze nie doczekał się kuriera to pewnie niebawem zapuka do drzwi.
-
Do mnie też wczoraj dotarła. A wysyłałem zgłoszenie 21 sierpnia.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bart
Można też łączyć siły - ktoś akurat kupuje 6D, ktoś inny obiektyw - umawiają się, odbierają lampę i po jej spieniężeniu dzielą kasą. ;)
No właśnie, czy ktoś tutaj z osób kupił samo body z cyfrowe i ma kartonik od 6d+24-105L jak ja? ;] Pewnie i tak nie da się nic ugrać, ale co mi szkodzi zapytać. Gratulacje dla każdego kto otrzymał darmowe świecidełko!
-
Ja kupiłem samo body, a karton miałem z kitem, ale nie kombinowałem w ten sposób, bo miałem też kupione potem szkło OEM, wiec poszło z 2 różnych faktur.