Kupiłem obiektyw - Tamron 28-75
Chciałem kupić jakiś obiektyw zamiast kita, dłuuugo czytałem forum i miałem mętlik w głowie .. wybór padł na Tamrona 28-75 (jednak obok kita :) )... Nie mogłem się doczekać aż go dostane do ręki, przed chwilą listonosz przyniósł paczuszke, rozwinęłem, założyłem i pstryk za okno (akurat śmietnik był :) ) .. gdy wgrałem do kompa to normalnie się ucieszyłem, różnica jakości i ostrości w porónaniu do kita jest dla mnie ogromna na kożyść tego Tamrona, mam go za krótko, ale po tych kilku pstrykniętych fotkach naprawde uważam, że to świetny obiektyw
Kupie Tamron 28-75 Ostry Baaardzo :)
Witam Szanownych Kolegów
No więc powiem tak jestem świeżo po przejściach z Tamronkiem 28-75 ,trafił się mydlany. Kupiłem go od człowiek, który zajmuję się sprowadzaniem sprzętu różnorakiego (z polecenia kolegi). Człowiek nie chciał ode mnie przyjąć z powrotem szkła, uważał, ze przesadzam i że szkło jest ok. Ale w końcu się udało oddać. Jestem zdecydowany na to szkło ale juz nie chcę powtórki, chce kupić i się cieszyć. Pytanie od kogo i za ile na dzień dzisiejszy?
Cichy masz może coś na stanie ?(a tak na prawdę po świetach bym wziął jak mi Roman G. wypłaci becikowe, he,he). Tylko blagam ostre, mam już dosyć przebojów!
A może jeszcze ktoś oferuje w Łodzi?
Medfoto na allegro oferuje (ale jak zapytałem czy można oddać w przypadku mydła to się nie odezwał)
Ja też bym kupił - tylko gdzie w Warszawie ?
Witam, to mój pierwszy post na forum.
Na razie mam tylko kit'a ale chce tego Tamrona.
Czy ktoś z forumowiczów kupował w FotoMedia z Warszawy - cenę mają 1200
dają rok gwarancji u Siebie - odsyłają do dystrybutora i niby tez daja jakiś czas na sprawdzeni - tylko czy ewentualna wymiana jest możliwa w przypadku nieostrości/mydła czy tez tylko jak sie cos ewidentnie popsuje.
POZDRAWIAM.
PS1 . Jeśli nie u nich to gdzie (chciałbym osobiście odebrac w Warszawie).
PS2. Jedni dają gwarancji rok (m in. również Cichy) a inni 2 lata - czym to jest spowodowane ?