przesyłam do oceny kilka ujęć , proszę o konstruktywną krytykę ,
1
2
3
4
5
6
Wersja do druku
przesyłam do oceny kilka ujęć , proszę o konstruktywną krytykę ,
1
2
3
4
5
6
PRZY JEDYNCE AŻ OCZY BOLĄ! :mrgreen:
6d + 70-200 2.8 L IS II + 24-70 2.8 L - niezły sprzęt jak na początkującą :shock: zazdroszcze!
Dla mnie zdjęcia bardzo fajne, szkoda ze pogoda nie była ładniejsza, bo na pewno kolorki byłyby bardziej żywe :)
Pozdrawiam
Wszystkie poprawne. Ale czegoś im brakuje. Może właśnie światła. Na to się nie ma wpływu. I te kadry od tyłu też mniej ciekawe niż jakby były od przodu.
Przepraszam, że zapytam, ale w czym Koleżanka jest początkująca?
Dzięki za opinie , początkująca jestem w fotografii ;) , od niedawna zaczęłam ... i bardzo mnie to pochłonęło :) co do kadrów z tyłu to takie miejsce extremalne było i nie bardzo miałam możliwości z innej strony , ale podsyłam jeszcze kilka fot , tym razem autka. Proszę o ocenę.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Przyjemnie się ogląda, szczególnie drugi wrzut. Jeszcze jakby podpis jakiś dyskretniejszy był, to już w ogóle... :)
Chciałbym być taki początkujący! :-) Jedyne co mi w zdjęciach nie pasuje to właśnie podpis który w tym klimacie fotografii się nie sprawdza :D
ok dzieki za sugestie , w sumie racja, podpis zostanie zmieniony.. ;)
więc jednak sprzęt, nie człowiek... (żart)
czekam na inne zdjęcia, np. portret, bo to zadanie chyba do trudnych nie należało
Zdjęcia wydają się być ewentualnie ciut za ciemne lub za zimne, ale to zapewne przez brak słoneczka.
Fajne warunki miałaś - błoto, woda, piasek :-) Raj!