[Galaktycznymuczaczo] Sluby i inne na wyspach
Długo już długo minęło od ostatniego ślubu tak więc powoli wracam w te rejony. Jako ,że oko trochę nietego a AF chyba z wiekiem coraz wolniejszy :D uprasza się o wyrozumiałość :P
Najpierw kościół a za jakiś czas , zdjęcia z imprezy.
Odp: [Galaktycznymuczaczo] Sluby i inne na wyspach
1 trochę krzywa.. ogólnie ładnie się ogląda ;) 8 jakim obiektywem?
Cytat:
Zamieszczone przez
karla..
1 trochę krzywa.. ogólnie ładnie się ogląda ;) 8 jakim obiektywem?
tak właśnie w zamierzeniu miała wyglądać 1, w innym wypadku (bo takowe zdjecia posiadam) poprostu nie lapie wystarczająco kościoła.
nr.8 sfocony 85/1,8 stare szkiełko ale jare
Świetne fotki i fajnie oddane kolory :) pozdrawiam
Fajne fotki jednak 1. wolałbym widzieć standardowo symetrycznie i prosto :P
na 4. zdjęciu szkoda że akurat złapałeś taką kwaśną minę panny młodej (jakby była niezadowolona z tej uroczystości :) ),
poza tym reszta mi się podoba pod względem kadrowania jak i obróbki
niewiesz jakie miny potrafią zrobić czarni :D:D
Jacyś Ci młodzi trochę ciemni Ci wyszli :)
mówi sie nieoczytani :P a tak serio, to tutaj znacznie wiecej tzw "kolorowych imprez" jak stricte białych
Mi się podobają, ładne kadry a z ostrością to już nie bądź taki skromny, mi wystarcza taka jaka jest.
Do jednego mogę się tylko przyczepić:
@1 - prawy dolny róg zdjęcia - poręcz chórku wdarła Ci się na zdjęcie...
Kurcze... dopiero zobaczyłem, że zdjęcia są z 2013 roku...;)
Mi się bardzo podobają :) Lubię taki klimat, ładnie przechodzi światło, do tego lekko zmniejszone nasycenie, poniekąd wyblakłe :) Sam preferuję taki warsztat :)
dzieki bardzo,to jest jeden z pierwszych slubów w tym sezonie, w kolejce jest ich trochę wiecej, i jezeli będzie czas i chętni to zdjęć bedzie tez więcej
Takie sobie pstryki......jestem na nie. Spodziewałem się czegoś naprawdę lepszego, ale że to zdjęcia z 2013, może z tego roku będą lepsze.
pozdrawiam
Każdy ma swój gust i styl :) Mi bardzo odpowiadają :) Piszę o tych z 2 strony :)
Ostatnie takie sobie jak dla mnie. W 12 i 13 przeszkadzają mi te białe plamy wszędzie. 10 widział bym w szerszym kadrze. Wszystkie podobne, wręcz mieniona tylko ogniskowa albo odleglość od fotografowanych osób. Sam robię śluby tzn "kotlety" brakuje mi może jeszcze do kolegi poziomu bo widziałem też inne prace. Ale jakoś ostatnie 4 fotki nie przemawiają do mnie.
nie lubię mody na zdjęcia robione przez krzaki, ale 11 jest fajna
Dużo zdjęć kadrowanych centralnie- za dużo...
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Spodziewałem się czegoś naprawdę lepszego, ale że to zdjęcia z 2013, może z tego roku będą lepsze.
Ja w sumie też (do ósmego można powiedzieć że standardowo poprawnie - w późniejszych mi Twój warsztat po prostu nie pasuje). Wrzuć coś świeższego.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jago
Ja w sumie też (do ósmego można powiedzieć że standardowo poprawnie - w późniejszych mi Twój warsztat po prostu nie pasuje). Wrzuć coś świeższego.
hejka, temat umarł chyba śmiercią naturalną bo ani nie nadrobie roku wrzucania, a myśle że też zdjęcia nie są tak znakomite aby się nimi chwalić, awżne że moi klienci są zadowoleni, ja również, jeżeli trafie coś co będe uważał za max super hiper to zamieszcze :) , na tą chwilę zdjęcia raczej mozna oglądac na fejsbuniu, wuwuszce oraz na dwóch grubszych (moim zdanem) portalach o fotografii slubnej, chętny zobaczyć efekty zapraszam na priv do rozmowy oraz wymiany linkami, pozdrosy :)
Cóż, pomijając cenralność kadrów i inne dodatki, to uważam, że Twoje zdjęcia są całkiem "smaczne". Ja jestem z tych, co lubią nieco zmniejszony kontrast na zdjęciach i dlatego zdjęcia mi się osobiście podobają :)
dzięki bardzo, cóż obróbka idzie moim zdnaiem w dobrym kierunku , kolejne śluby których tutaj nie ma moim zdaniem trafiają w sedno mojego "smaku" , centralnosc kadrów spowodowana tym że jednak wciaz pracuje na starych 5D, ale własnie do mnie przyjechała 5d3 wiec kolejne zdjęcia bede sie staral inaczej rozplanowac
Cytat:
Zamieszczone przez
MariuszMuzyk
niestety brak zdjęć ;(
Archeolog :D
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
Archeolog :D