Prośba o polecenie dobrego fotolabu?
Tak jak w temacie. Zrobiłem sesję rodzinną i chciałbym aby zdjęcia były dobrze wywołane. Interesuje mnie dobry lab tj. taki, z którego korzystaliście i jesteście zadowoleni. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.
p.s. jeżeli jest taki w Łodzi to było by tym lepiej ale nie jest to najistotniejsze kryterium.
Odp: Prośba o polecenie dobrego fotolabu?
Ja polecam LabPolska do 3-4 dni zlecenie jest u mnie
Wysłane listem poleconym
Dziękuje za propozycje. Pewnie wybiorę jeden z tych. Pozdrawiam.
Polecam również studio graf - profesjonalne podejście i profesjonalne odbitki!
Cytat:
Zamieszczone przez
Goomis
witam
nie chce zakładać nowego tematu wiec podpinam się z zapytaniem gdzie można zamówić odbitki z ozdobnym (ząbkowanym) brzegiem? takie jak niegdyś na starych fotografiach.
Cytat:
Zamieszczone przez
ladydana
witam
nie chce zakładać nowego tematu wiec podpinam się z zapytaniem gdzie można zamówić odbitki z ozdobnym (ząbkowanym) brzegiem? takie jak niegdyś na starych fotografiach.
Stara obcinarka do zdjęć , lata 70-80 .
Ostatnio zamówiłem partię 60 zdjęć w:
Diprint
I jestem bardzo zadowolony. Bardzo ładny papier (zwykły błyszczący, ale taki grubszy). Kolory takie jak się spodziewałem. Polecam.
Poprzednio zamawiałem w: Zdjęcia przez Internet, wywoływanie zdjęć ,tanie zdjęcia . i dostałem zdjęcia z bandingiem na mgle (to samo zdjęcie a diprint wydrukowali prawidłowo, więc się da). W foto4u bywały problemy np na rogach budynków. Pojawiały się wokół nich duchy.
Cytat:
Zamieszczone przez
ladydana
witam
Nie wiem czy jakiś fotolab to oferuje, nie spotkałem się z taką usługą, ale ja kiedyś zamówiłem zdjęcia z ramką i wyciągiem sobie nożyczkami na taki falisty kształt, nożyczki z różnymi wzorami można kupić w papierniczych, polecam te z metalowymi ostrzami/wykrojnikami.
Wadą tego rozwiązania jest to, że poszczególne zdjęcia nie będą tak samo obcięte, chyba że bardzo się postarasz :) Druga wada to pracochłonność tego rozwiązania.