Macie może jakieś namiary w sieci ???
Wersja do druku
Macie może jakieś namiary w sieci ???
Podalem ci w watku o 20D . Gdybys poszukal na forum sam bys znalazl :roll: .
Darek mogles mowic to bym Ci dal w pdf
jak chcesz mailem posle
Rafał chętnie - podeślij jak możesz :)
[ Dodano: 10-09-2004 ]
Vitez nie otwiera mi się
A masz zainstalowanego Adobe Acrobat Readera? Prawym klawiszem na link i zapisz obiekt docelowy jako. Sprawdzalem wczoraj, sprawdzilem i dzis i przed chwila - mi sie bez problemu otwiera :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez DarekSzu
Darek - poszlo. 37mb
Witam wszystkich!!!!!
próbuję pociągnąć z www.trec.com.pl i troch nie daję rady
nie chce mi otworzyć strony
prawy klawisz też nie działa
mogę poprosić o podesłanie mi instrukcji 10d na maila
jarmuszek@poczta.fm
z góry dziękuję
37megabajtow!!!Cytat:
Zamieszczone przez WojtekJ
Takiej wielkosci zalacznikow nie przesyla sie mailem - nie do tego jest skonstruowany protokol POP3 :? .
Btw mi sciacga z trec.com.pl bez zadnych problemow - zarowno po normalnym kliknieciu jak i prawym klawiszem. Nie badz leniwy tylko posprawdzaj co jest nie tak z twoim laczem albo kompem.
Sorrki ale nie mam problemów z kompem ani łączem
Gdyby były nie byłoby mnie na forum
naprawdę nie działa ani prawy ani strona nie chodzi; wpisana z ręki lub (wyszukana np. w googlu)
WojtekJ
Jak masz problem to prześlij mi na pw adres. Instrukcję dostaniesz pocztą na CD.
Bez żadnych kurde opłat, jak to sobie niektórzy życzyli.
moge wyslac ta instrukcje mailem bez problemu i ile Twoja poczta to odbierze
Gdybys choc odrobine wiedzial co to routing, firewalle itp to bys wiedzial ze to forum moze ci dzialac a jakas inna stronka nie. Skontaktuj sie ze swoim adminem i/lub providerem i zapytaj sie czemu www o takim adresie (to z instrukcja 10D) ci nie chodzi mimo ze stronka na pewno dziala.Cytat:
Zamieszczone przez WojtekJ
witam, mam prosbe o te instrukcje do Canona 10 D, tam jest ponoc wszytsk opisane co robi ten Rusi sofcik, bo chce go załadować do 300 D, a poza tym to skąd ściagnąć ten sofcik, bo mam jeden link ale dochodzi do 6 % i stoi po dwa dni.
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!
http://www.tomaszp.neostrada.pl/firm...hables_023.zip
O ten chodzi?
szukam instrukcji do Canona EOS 10 D po polsku
pomocyyyy....