Odp: Marzenie Marzenki :)
Wszelkie światłe uwagi nie na temat będą w tym wątku usuwane. Jeśli ktoś chce udzielać rad co komu i po co potrzebne prosimy to robić gdzie indziej 8-).
Nie to abym krytykował ale usunięty wpis nie był pozbawiony do końca dobrych intencji. Użytkownik wykazał się brakiem wiedzy czym jest fundacja i dlaczego spełnia takie a nie inne marzenia. Nie wszyscy są w temacie jak widać i parę słów wyjaśnienia pewnie by nie zaszkodziło a może i pomogło spełnić marzenie.
Może jest otwarte konto bankowe dedykowane specjalnie dla tego marzenia. Ja też miałem kiedyś marzenia, cześć się spełniło, część nie..., ale ja z marzeniami nie muszę się spieszyć... na całość mnie nie stać ale się dorzucę...
lubię pomagać w spełnianiu marzeń i jestem chętny do wpłaty jakiejś kwoty na aparat. może forumowicze w przypływie dobrej woli zakupiliby w całości ten zestaw.
Cena zestawu jest spora więc może zaprosić do zbiórki inne fora foto (były już tu takie akcje). I najważniejsze - zaufana osoba z numerem konta.
To ja bym chciał przeprosić. I chętnie poczytam o jakichś szczegółach.
Szkoda, że tak późno Pani napisała, zawsze można przelać 1% podatku na konkretny cel.
Mam tylko nadziej że Pani Martyna przynajmniej raz na tydzień zaglądnie w to miejsce i spróbuje jakoś rozkręcić temat, bo nawet szczerych chęci nie potrafię odszukać na wskazanej stronie informacji o marzeniu Marzenki...
Witam.
Mam na imię Marzena, mam siedemnaście lat. Jestem marzycielką fundacji Mam Marzenie. Choruje od urodzenia. Moim lekarstwem na leczenie, chorobę jest fotografia. Uwielbiam robić zdjęcia. Lubię kiedy ludzie chcą być obiektem aparatu. Fotografia mnie wycisza oraz daje mi satysfakcje z tego, że robię coś dobrego dla siebie i innych. Niestety nie mam własnego sprzętu. Przez dobrą życzliwość przyjaciół pożyczają mi aparat w miarę możliwości. Chciałabym mieć własny sprzęt by móc być niezależną osobą od innych. Wiadomo własny sprzęt to i własne upodobanie kiedy będę chciała robić zdjęcia, i gdzie. Mam nadzieję, że wśród czytających osób znajdzie się sponsor,który spełni moje marzenie na przyszłość. :)
Moje prace mogę Państwu przesłać, po podaniu swojego e-maila :)
Pozdrawiam Marzena ;)
W grę wchodzi tylko nowy profesjonalny sprzęt ? Nic z niższej klasy sprzętu?
Wybaczcie mi Drodzy za brak odzewu w czasie świąt.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowania i pozytywnego odzewu :) Przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania. Bardzo Wam wszystkim dziękuję.
Szczegółowe informacje dotyczące konta fundacji zamieszczam poniżej. Fundacja korzysta tylko z jednego konta, dlatego proszę Was bardzo o to, żebyście nie zapomnieli o dopisku ;)
Informacje o koncie:
26 1050 1445 1000 0022 7647 0461.
Fundacja Mam Marzenie
ul. Św. Krzyża 7
Dopisek: Warszawa Marzena aparat
31-028 Kraków
Tak jak Vojtekk napisał, postęp w realizacji marzenia można śledzić na stronie: Warszawa - profesjonalny aparat fotograficzny - spełnianie marzeń dzieci . Zapraszam wszystkich Was :)
Pozdrawiam
Martyna Domańska
wolontariusz o/ Warszawa
Fundacja Mam Marzenie
Fundacja Mam Marzenie - spełnianie marzeń dzieci
PS. Od piątku będę w stanie na bieżąco monitorować forum. Mam nadzieję na kolejne miłe niespodzianki ;)
No i jest konkret, teraz powinno już pójść łatwiej... powodzenia :)
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
W grę wchodzi tylko nowy profesjonalny sprzęt ? Nic z niższej klasy sprzętu?
Tak w grę wchodzi ten sprzęty o jakim Marzena marzy.
Marzena pisze o własnym, a nie o profesjonalnym sprzęcie (6d, 24-105L).
Jej marzenia można by było spełnić szybciej...
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Tak w grę wchodzi ten sprzęty o jakim Marzena marzy.
po Twoich postach trudno rozpoznać czy mówisz serio czy rzucasz ironią, także nie wiem co o tym myśleć.
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
Marzena pisze o własnym, a nie o profesjonalnym sprzęcie (6d, 24-105L).
Jej marzenia można by było spełnić szybciej...
Jeśli dobrze rozumiem to mam na myśli to samo - że łatwiej uzbierać na powiedzmy fajny zestawik jakim jest np 650d + 18-135stm niż na 6d + 24-105 :>
Myślę, że za same datki z naszego forum by już starczyło na taki tańszy zestaw :>
Ile mogę tyle przeleję, pozdrawiam i powodzenia :)
Proszę Was - więcej wiary, wystarczy jak każdy da ile może, ale da..., a nie będzie próbował przekonywać o swoich racjach co lepsze dla Marzenki... to wystarczy jeszcze na dobrą jasna stałkę...
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
Ile mogę tyle przeleję, pozdrawiam i powodzenia :)
I na tym pozostańmy 8-). Reszta nie jest tutaj przedmiotem rozważań.
Miło widzieć jakieś konkrety. :)
https://plus.google.com/photos/11621...CI6frtvFoo68Jw
Na tej stronie mogą Państwo oglądać moją fotografię. Jest tego na razie mało, ponieważ jak pisałam w pierwszym poście, aparat pożyczam , a jak na razie nie mam od kogo by dać świeże zdjęcia :)
Witam Drodzy
Dzięki Waszej pomocy marzenie nabiera coraz bardziej rzeczywistych kształtów :). Jednak bez dalszego zaangażowania utkniemy w martwym punkcie. Proszę, opowiedzcie znajomym, przyjaciołom, siostrze, bratu, wujkowi, cioci o naszej akcji. Stwórzmy kule śnieżną i rozpędźmy ją :). Liczę na Was :).
Z poważaniem
Martyna Domańska
wolontariusz o/ Warszawa
Fundacja Mam Marzenie
Fundacja Mam Marzenie - spełnianie marzeń dzieci