Tym razem trochę z innej beczki "motoryzacja". Proszę podać markę i model auta w którym zrobiono to zdjęcie .
Wersja do druku
Tym razem trochę z innej beczki "motoryzacja". Proszę podać markę i model auta w którym zrobiono to zdjęcie .
francuz?
nie to nie francuz
Saab?
nie to nie saab
Vw ?
niee to nie vw
japończyk?
nie nie :)
Polak?
też nie, ale podpowiem wam. Auto europejskie
z któregoś z dawnych demoludów??
a było jakieś auto w demoludach, które miało 240 na liczniku ??? :)
nie :)
--- Kolejny post ---
nie demoludy silnik ma pojemność mniejsza od 2 litrów taka podpowiedz
mi to generalnie zalatuje jakimś małym, usportowionym włochem lub hiszpanem z lat-80-tych ....
produkcja zaczęła się w latach 80 skończyła w 90 ten egzemplarz to 91 rok :) pozatym dobrze kombinujesz
Anglik?
niee nie Anglik . kolega centur jest najbliżej
Alfa Romeo 33 1.7
hehe brawo namoamo serwuje następną zagadkę . a tak z ciekawości wyszukiwarka google pomogła ?
dokladnie chodziło o alfe romeo 33 1.7 IE bardzo szybka maszynka jak na swój ciekawy silniczek boksera miło ją bede wspominał juz długo jej nie mam :)
Alfa 33
--- Kolejny post ---
ups, za późno
sam sie złapałem jak dodałem zagadkę wyszukiwarka obrazków moje zdjęcie odczytała od razu jako alfa wystarczyło tylko sprawdzić
Tandetne plastiki wskazywały na jakies demoludy, tylko ten licznik 240kmh... Jak juz padło że włoch to 5 minut i znalazłem :)
A to gratuluje :) Faktem jest że do zamknięcia licznika Temu maleństwu brakowało jakieś 20km/h. Co przy mocy 107 KM było niezłym wynikiem :)
Niska masa to leciał :)
zgadza się:) nie pamiętam dokładnie ale coś około 900 kg :) a dźwięk spod maski to muzyka dla uszu . niestety nie z mojej winy alfa uległa wypadkowi i trafiła na szrot z kompletnie zmiażdżonym tyłem :) chłopak zagapił się na dziewczynę na ulicy i wjechał mi w bagażnik :) oki czekamy na kolejna zagadkę :)
Ok, szukam, ale raczej wystawie jutro.
Kolega kosio widzę nie podarował tych 240 na liczniku w demoludach i udowodnił wszystkim że takie auto jednak było :)
po prostu chciałem koledze centurowi pokazać, że nie takie demoludy zacofane jak je malują :)