jestem finalista Hasselblad Masters Award 2014
mila wiadomosc o poranku, jestem finalista Hasselblad Masters Award 2014 :)
http://www.hasselblad.com/Masters/20...egory=Portrait
nie zebym namawial ale jak ktos zachce oddac na mnie glos to zapraszam tu:
http://www.hasselblad.com/masters/ma...s-gallery.aspx
A może dałoby radę na AT wrzucić skan z oryginału bez fotoszopowych tricków? (taka moja prywatna prośba) Chciałbym zobaczyć jak to zdjęcie w oryginale wyglądało. Skoro było kolorowe to pewnie kontrasty zupełnie inne.
pozdr.
Odp: jestem finalista Hasselblad Masters Award 2014
Dostałem właśnie od ciebie prywatną wiadomość z jakimiś pretensjami dotyczącymi mojego wpisu...
Ponieważ nie jestem człowiekiem kłótliwym, jak też nie lubię niejasnych sytuacji pragnę wyjaśnić, co następuję:
- zagłosowałem na twoje zdjęcie bo mi się podoba,
- moje stwierdzenie dotyczące chęci zobaczenia oryginału, nie są spowodowane niczym innym, jak tylko zapoznaniem się z technikami i mykami jakie w Photoshopie robisz aby z kolorowego negatywu zrobić zdjęcie w ładnej czarno-bieli,
- uważam, jak wielu zresztą, że odkąd Hasselblad dopuścił do konkursu zdjęcia z wszystkich typów aparatów i inne twory cyfrowe - konkurs ten stracił na swojej jakości, ale zdanie to jest tylko moim prywatnym,
Jeśli moja opinia cię dotyka albo sprawia inny dyskomfort to nie ma się co przejmować.
Życzę powodzenia.
Jeśli chodzi o moje zdjęcia.... tak jest postęp z podejściu - zdjęcia robię dla siebie - robię sobie odbitki i oglądam kiedy mam ochotę, czasem przy winie. Nie robię tego na pokaz, lub dla zaspokojenia próżności.
Cytat:
Zamieszczone przez
sweetek
Dostałem właśnie od ciebie prywatną wiadomość z jakimiś pretensjami dotyczącymi mojego wpisu...
I tą samą drogą mógłbyś odpisać.
gwoli scislosci to nie byly pretensje,nie chce bys postrzegany za frustrata, reszta jak przystalo na forumowe canony na PM
gratulacje! frustratami sie nie przejmuj ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
mario
mila wiadomosc o poranku, jestem finalista Hasselblad Masters Award 2014 :)
Finalists
nie zebym namawial ale jak ktos zachce oddac na mnie glos to zapraszam tu:
Masters 2014 Finalists Gallery
Gratulacje, głos poszedł :)
Napisz o tym na wykopie to będziesz miał zwycięstwo w kieszeni. Tylko od razu umieść tam zdjęcia, żeby nikt nie musiał klikać żeby je obejrzeć :)
tylko co to za zwyciestwo
generalnie jestem przeciwny wygrywaniu poprzez glosowanie, nie ma to zadnego zwiazku z wybraniem najlepszego
na szczescie tutaj glosowanie to tylko polowa glosow, druga polowa to glosy jury
Dobre zdjęcia - tak trzymać :)