Postanowiłem uczcić wizytę w Polsce przyszłego Lidera Wolnego Swiata Mieczysława R. przez inaugurację własnej galerii.
1.
2.
Wersja do druku
panie.kolego a nie jest to czasami autoportret? - proszę spojrzeć na oczy na pierwszym foto identycznie zdziwione jak w kocim awatarze - tylko kolor nieco inny:p
no to po inauguracji teraz czekamy kolejne wrzutki foto
......czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie!
Czy ja móglłym serce złamać? I te pe...
Kiedyś to zrozumiesz sama, to był błąd.
Czy te oczy mogą kłamać? Ależ skąd! ......
Oj serce mogą złamać - świetny kociak
Ależ one niesamowicie szybkie potrafią być!!
W ZOO człowiek czeka godzinę (a w terrarium fiołkami nie pachnie), żeby dziecko zobaczyło, że w końcu ruszył leniwie powieką... ;)
Krokodyl to nie panienka :smile: .
A i z panienkami cos dziwnego sie porobiło.Kiedyś jak spojrzałem chwilę dłużej to mrugały.
A ostatnio ,jak krokodyl,nie mrugają :shock::shock::idea:
pozdrówka Przemku.Cytat:
..................Kiedy nurkuje, jego oczy przesłania przejrzysta membrana, czyli trzecia powieka, która chroni gałkę oczną, nie utrudniając widzenia.
co za reflex!
3 jest świetny. Pasuje do podpisu:
Untitled - Cheezburger
Czas odświeżyc wątek.
Lato się kończy, więc wspomnienie lata. W lecie jest gorąco, 8-) i dlatego nosi się mało odzieży i wiadomo co z tego wynika.:oops:
Najpierw kilka zdjęć narządów płciowych z bliska a potem aktów. Mam nadzieję, że nie gwałci to regulaminu forum.
7.
Uploaded with ImageShack.us
8.
9.
10.
11.
12.
Całkiem przyjemne to makro.
Pozdrawiam
to na prawdę piękne narządy płciowe :)
Skoro moderacja nie reaguje, następna seria z cyklu "Wspomnienie lata - podglądanie natury".
13. Wolna miłość
14. Świerszczyki
15. Wespół wzespół (jeżeli kochać to nie indywidualnie)
16. Sex on the Beach
--- Kolejny post ---
"Pod odwłokiem znajduje się 7 par odnóży – pięć tylnych używanych jest do pływania i jednocześnie jako skrzela, a dwie przednie pełnią głównie funkcje genitalne. Skrzypłocze wykluwają się z jaj."
uśmiałem się setnie. wolna miłość urocza :)
Gratuluje koledze pomyysłu. Ostatni wrzut jest super !!
do miłości hetero nikt się nie przyczepi, ślij następne
Niestety, ktoś się chyba przyczepił, bo jakoś zniknęły zdjęcia kopulacyjne z wiadomego serwisu i z postu powyżej. :x
W związku z tym jestem w nastroju bojowym i protestuję.
Not mit uns. Wir haben es satt. Cenzurze wir sagen Nein!
Z Wielkim Bratem się kolegować nie będziemy.
I przyjdzie kiedyś dzień zapłaty.
W piątek widziałem ten obraz olejny w oryginale i małżonce sie nawet podobał:
Artystka była obecna na otwarciu wystawy jej prac, z paskiem Canon EOS Digital przewieszonym przez pierś. Obraz znajduje się obecnie w USA o kilka mil ode mnie i jest na sprzedaż. Mam nadzieję, że nikt z forum mnie nie ubiegnie.
Saatchi Art Artist: Agnieszka Żak-Biełowa; Oil 2006 Painting "Cat/Kot"
A tu jest jedna z moich wersji:
Jakosc pierwszego rwelacja klekajta narody pozdrawiam
Jedno zdjęcie na razie ze Smoky Mountain Air Show (lekki crop):
No w sumie słabo. Czekam, aż sczepią się hakami i każdy poleci w swoją stronę!!!
I 100-400 dała radę :) Też chce więcej bo niebieskie aniołki u nas nie są dostępne a dopuki będą cyrki z wizami, to moja noga na pokazach w USA nie stanie ;)
Niestety, Blue Angel nr 6, kapitan Jeff Kuss widoczny na zdjęciu powyżej w górnym Hornecie już nie żyje. Rozbił się I zginął w kuli ognia 2 czerwca w czasie treningu przed następnym pokazem, też w Tennessee. Taka praca.
Zdjęcie wyżej wrzucone 26 kwietnia, ze Smoky Mountains Air Show w Knoxville, Tennessee, 16 kwietnia 2016.
Jeszcze mam zamiar zamieścić więcej zdjęć z tego eventu, nie miałem dotąd czasu poobrabiać trochę.
RIP Capt. Jeff Kuss.
https://www.youtube.com/watch?v=G-OS...ature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=YYnSPYs-zYw
W końcu kilka zdjęć ze Smoky Mountains Air Show.
Pierwszy raz się bawiłem w Air Show.
Najpierw kilka staroci z wojny nr 2.
23. P-51 Mustang
24. F4U Corsair
25.
26. AT-6
27.
28.
29. B25
30. Taki sam Mustang ale inny
31. Blue Angels...
32. wiadomo, że lubią wszystko co żółte...
Czasy, czasy, czasy :) Wszystko fajnie wygląda tylko za krótkie czasy dla śrubokrętów :)
Gdyby nie te krótkie czasy to 24 byłoby bardzo dobre :)
Po za tym to 23. trochę słabo wygląda z tym kawałkiem F-4U.
Świadomie nie kombinowałem z dłuższym czasem, żeby przynieść parę ostrych zdjęć. Przynajmniej można policzyć ile łopat ma śmigło, jak widać można sobie wybrać 2 do czterech zależnie od gustu A na Hornety i tak nie ma różnicy.8-)
Może następnym razem bardziej ambitnie.
60d niestety przegrał sromotnie pod względem AF z 6d. Wprawdzie ma węższy kąt widzenia, ale z 6d w zasadzie w ogóle nie było zdjęć nietrafionych, tylko parę poruszonych a z 60d już zupełnie inna historia.
nie no, obiektów w ruchu takich jak samoloty, jak czytałem na forum 6D zasadniczo fotografować się nie da (zresztą jak wielu innych tematów np. portretów bo przekadrowywać trzeba - co się nie uda) - co innego 40D, 50D czy 60D tam autofocus wymiata - może pomyliłeś korpusy :mrgreen:
Jeszcze kilka samlotów.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40. I tankowiec