Witam, są jacyś chętni na bitwe zdjęć z rajdu Rzeszowskiego??
Wersja do druku
Witam, są jacyś chętni na bitwe zdjęć z rajdu Rzeszowskiego??
Witam, będę pierwszym chętnym :) ile zdjęć ?
Myślę ze 4 powinny wystarczyć ;)
Witam,
Dołączam się do bitwy :) Do kiedy mam wysłać zdjęcia ?
Pozdrawiam, Alex
Witam, też się dołączam jak można :D do kiedy zdjęcia ?? :]
Też się zapiszę na tą bitwę :-)
Jak z terminem? Ja jestem do piątku i zdjęcia wyślę, jeśli potrzebowali byście więcej czasu to poprosimy innego moderatora o wystawienie battla.
Witam,
To może, jeśli nikt nie ma przeciwwskazań, ustalmy maksymalny termin przesyłania zdjęć na czwartek do północy (16.08 godz. 23:59).
Jeszcze ktoś chętny do bitwy ? (fotografów na Rajdzie było wielu :) )
Pozdrawiam, Alex
Nie miałem czasu na odpowiedź. Niech będzie czwartek ;)
Szczerze mówiąc bardziej odpowiadałby mi piątek ( zdjęcia z lustrzanki analog. trzeba wywołać :D) jeśli to nie będzie przeszkodą prosiłbym na ustalenie terminu na piątek do północy :D
Heja
To moze ja zrobie stopklatke z filmu z Rzeszowa?
hehe oczywiście żartuje;) Szkoda, że fotek przy okazji nie robiłem;)
Jestem chętny, co do terminu - dostosuję się.
Witam,
Mail na bitwę wysłany - proszę o info, gdyby coś nie doszło... (to moja pierwsza bitwa :) )
Pozdrawiam, Alex
pawlack: zdjęcia miały być cztery, doślij pozostałe.
Battle wystawię jutro wieczorem.
P.S. Mam nadzieję że exif-y pousuwane, bo jeszcze nie sprawdzałem :-)
Zaspałem :(
Wyślij szybko to Cię dopiszemy. I tak nie zdarzyłem wczoraj wystawić.
Poszło
MacGyver to jak z tym battle?
Witam,
Minął ponad tydzień i nic, cisza... pewnie bitwy nie będzie, szkoda...
Chyba, że to tylko cisza przed burzą :)
Pozdrawiam, Alex
siemka
też czekam na tą bitwę chciałem zagłosować ale coś cichutko MacGyver "where are you" ;) wystawiaj battla!
Będzie coś z tego ?
Przepraszam Panowie za dużą zwłokę, wystawię do rana.
Battla mam napisanego w notatniku ale pojawiły się kłopoty techniczne z jego wystawieniem (razem jest 28 zdjęć i nowy system się awanturuje że za dużo). Jak tylko to ogarniemy bitwa zostanie wystawiona.
Po ciżekich bojach i nieoczekiwanych zwrotach akcji jest ;-)
:arrow: http://www.canon-board.info/battle-c...szowski-85916/
Zapraszam do głosowania!
W końcu battle! :D
Tylko fotki cosik mocno do siebie podobne :-D
Jeśli mielibyśmy powtórzyć to za rok proponuję wprowadzić zakaz wystawiania zdjęć z wody ;-)
BTW: Może właśnie dlatego w ankiecie prowadzi zestaw na którym splasha brak :-D
Zagłosowałem na zestaw drugi - szczególnie mi się spodobała fotka numer 2 w tym zestawie!
Czwarty też bardzo fajny - szeroki kąt robi różnicę. ;-)
mac - bo slashe TRZA UMIC robic :P
a co do zdjec, tylko jeden zestaw obrobka pokazuje jakosc :) na ten zaglosowalem :D
Ja przyznaję się do 7 :)
... a ja do zestawu 6 :-)
Panowie, dzięki za battla.
Tak przy okazji, to battla trzeba "nakręcać" - gdy w wątku z ustawką brak dyskusji to i głosujących jest mało :-(
Gdy ongiś miałem battla z miclesem to zrobił on z niego niemal świętą wojnę, efektem czego głosy oddało kilkaset osób. Nie polecam oczywiście dokładnego kopiowania schematów zachowań tego pana (jak to się kończy można sobie sprawdzić tutaj) ale gdy nie ma dyskusji to i ankieta się gubi w natłoku innych wątków.
P.S. Jest ktoś chętny na bitwę koszycką?
Ja przyznaje się do 1. Dzięki za głosy. Foto numer 2 z zestawu 6 - super:)
Co do frekwencji to może istnieje bardziej pokojowa możliwość jej podkręcenia - przesłanie do użytkowników forum informacji o battle (mail albo wiadomość na konto na forum)?
Może też nasze zdjęcia nie za bardzo przypadły do gustu? Na moim pierwszym battle dostałem więcej głosów niż w tym my wszyscy razem.
Ja niestety nie, ale może ktoś chętny na BAJA Poland?
Ja mało wiem o terminarzach rajdów, ale już od dawna bym chciał spróbować swoich sił.
Gdzie jakaś następna impreza rajdowa będzie?
W sobotę w Jastrzębiu Zdroju (Rajd Wisły).
Kurka. Za daleko troszku...
Ostatni weekend września Rajd Polski - Mikołajki. 69 Rajd Polski Rally Poland - Oficjalna Strona Rajdu
A da i półtygodnia później Dolnośląski w Kotlinie Kłodzkiej, najprawdopodobniej z prologiem we Wrocławiu :arrow: 22 Rajd Dolnośląski - 7 Runda Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski i Rajdowego Pucharu Polski
Nic o tym prologu we Wro nie napisali :/
Prologu nie będzie, kolidował terminowo z meczem Brazylia-Japonia.