Szukam portali na których można zareklamować swoją działalność .
Wersja do druku
Szukam portali na których można zareklamować swoją działalność .
Google wylączyli?
" Portal ślubny "
Google - Około 1,330,000 wyników (0,15 s )
Tak jak kolega napisał.
Aj się nie chce.
Dinderi twierdzi, że nie jest fotografem ślubnym, ale widziałem go, jak na jednym ślubie latał z aparatem w portalach od garnituru, a potem chyba w dźinsowych...
Moja żona może wyhaftować... Jakieś logo albo co... Na tych portalach...
Reklamują zakaz palenia to i pewnie inne można...
Sergiuszu - to chyba chodzi o zakaz palenia czarownic. Chociaż nie wiem. W XVI w to było, zdaje się, dość modne zajęcie. Coś jak teraz "fotograf ślubny". :mrgreen:
Jak się łączę służbowo to nie mam polskich liter a jak prywatnie to mam. Prywatnie mam limit godzinę dziennie a służbowo mam bez limitu. :-)
Ciekawe czy ktoś coś z powyższego zrozumie. :-) Ale to się dość dobrze wpisuje w ten porąbany wątek. :mrgreen:
Moja pozycja południowa 05°33'N 107°06'E
Ajaj, zrozumiałem Kapitanie!
Ale tu go widać. http://www.marinetraffic.com/ais/pl/...date=lastknown
Z tym, że nijak sie ma ta pozycja, do tego co napisał Janusz Body. Chyba, że VLCC potrafi w 8 godzin przejchac 400 mil :)
To taka zmyłka dla piratów!
planujemy wesele zobacz
Hmmmmm... ciekawe. Pozycja z linku jest poprawna. Bylismy w tym miejscu o tej godzinie. To bylo w poludnie czasu lokalnego 18-tego. Pozycja w poscie powyzej jest 19-tego w poludnie lokalnego - roznica czasu do kraju to 6 godzin - strefa czasowa -8 czyli +8 godzin do GMT :mrgreen:. Dystans przejechany ok 330 Nm. Wszystko jest poprawnie. :-)
Jak na łódce byliśmy w Londynie np. to przed wyjściem w miasto trzeba było uzgodnić powrót na posiłek.Cytat:
Wszystko jest poprawnie.
Ludzie przychodzili bowiem o różnych godzinach i każdy punktualnie.Jeden miał czas lokalny na zegarku inny jachtowy,ktoś z poprzedniego portu czas na zegarku razem z nim z koi wyciągnął,a i tacy co na rzecz używanych tabel coś sobie ustawili się znależli.
Mniej zabawne jest to przy rachunkach na wachcie :mrgreen:
Morze uczy......między innymi tego że czas jest rzeczą względną.
Doczytajcie to co komu potrzebne, bo zdaje sie, ze trzeba bedzie troche posprzatac jezeli to ma byc merytoryczny watek :D
Merytoryczny ? W Hydepark Cafe?
O tempora,o mores.....