Niezbyt się na tym znam ale typuję 7:5 dla naszych. Może podajcie swoje typy zobaczymy kto trafi? :D
Wersja do druku
Niezbyt się na tym znam ale typuję 7:5 dla naszych. Może podajcie swoje typy zobaczymy kto trafi? :D
1:0 dla naszych.
remis 0:0
A że zadam lamerskie pytanie - to jest mecz otwarcia?
Tak, to mecz otwarcia. Jutro, 18.00 :-)
2:1 dla polski
ja stawiam 2:1 dla naszych
O dzięki :). Ale z Grekami to chyba zbyt wiele szans nie mamy.
1:2 niestety dla Grecji
Ja już jestem wygrany na tym Euro. Gmina Warka wyremontowała wreszcie 1000m drogi, którą dojeżdża się do mojej wsi, a który to odcinek miała w głębokim poważaniu przez kilkanaście lat. Wszystko za sprawą piłkarzy Chorwackich, którzy są zakwaterowani w zasięgu kilkuminutowego spaceru od tej drogi. Tyle, że teraz NASA będzie musiała znaleźć inne miejsce do testowania łazików szykowanych na wyprawę na Marsa.
Myślę, że będzie 0:0
Papuga już przewidziała wynik. ma być bodajże 2:2...a słoń potwierdził :twisted:
U mnie pod nocnym za złotówkę pan podaje wynik. Ale jak ktoś obiecał, że dostanie dwa złote jak powie „Kocham Coca colę” to nie powiedział a do tego obaliło go na plecy. Tak, że nie wiem jaki będzie wynik. A dziury u mnie na podwórku to załatali już w zeszłym tygodniu. Zamiast trotuaru położyli kostkę i obstrzygli trawę na parkingu. I mnie się udzieliło i przyczepiłem flagi do samochodu.
Sergio... takie wyniki to w hokeju a nie w meczach otwarcia w piłce nożnej.
No chyba żeby to był jakiś puchar krajowy, gdzie drużyna mistrza gra z III ligowcami...:lol::wink:
1:1
To czego najbardziej się obawiam, spodziewam i przewiduję, to nasze polskie granie. Czyli: mamy szanse, mamy szanse, potem je marnujemy, potem się to mści a potem... już nie mamy szans. Żeby się nasi znowu nie wzięli porządnie do roboty jak już nie będzie o co grać...
No i żeby ich trema nie zjadła- zwłaszcza tych mniej otrzaskanych w futbolu zachodnim/międzynarodowym.
Oczywiście szanse każdy ma- dzisiaj nie ma słabeuszy, ale to raczej kwestia tego jak się szansę na wygraną zagospodaruje.;)
Gdyby nie słupek...http://www.youtube.com/watch?v=oE9CFBFUP9Q Popatrzcie goście zamykają klapę od paki a potem dopiero przez nią wchodzą. Nie mniej sceny na pick upie są rewelacyjnie nakręcone.
Jeśli chodzi o przewidywany wynik, to ja typuję 1:0 dla Polski, a strzelcem Lewandowski po ładnej akcji albo Obraniak z rzutu wolnego:)
niepoprawny optymista jestem... 1:0 dla naszych:mrgreen:
2:0 oczywiscie tym razem, mimo, ze to otwarcie.
Typuję 1:3
A ja typuję mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor.
Zagramy jak nigdy, przegramy jak zawsze... :(
Ale może się pomylę, byłoby miło :)
Dzisiaj niestety wygramy . Phase One z niespodzianka tylko dzisiaj podobno (nawiasem mówiąc) http://www.anpdm.com/newsletterweb/4...504072414B5943
Błaszczykowski powiedział: "W piątek pokażemy, co mamy w spodniach..." - ja się spodziewam, że zobaczymy pampersa...ale chciałbym się mylić.
Wolałbym, żebyśmy przegrali. Kibice są strasznie upierdliwi dla otoczenia. A cieszący się kibice już w ogóle są makabryczni. Stadiony powinno się gdzieś w błocie budować w szczerym polu, a nie w miastach. Niech sobie hołota ryczy po nocach, tam gdzie nie będzie nikomu przeszkadzać.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jest jeszcze miejsce dla nas poza Grecją i Rosją? :PCytat:
Typuję że wyjdziemy z grupy i nawet wygramy jeden albo dwa mecze w fazie pucharowej.
A jak przegramy, to co to zmieni? Kibice dalej będą (jak nie nasi, to inni), cieszyć też się ktoś będzie.
Też wolałbym żeby mistrzostwa odbywały się gdzie indziej, ale na to żadnego wpływu nie mieliśmy i nie mamy.
Zostaje nam tylko kibicowanie (w moim przypadku przed telewizorem/rzutnikiem).
Nasz ekipa to mlodzi i gniewni, glodni sukcesu wiec 3:1 dla naszych.
Jak myślicie?Dadzą nam wygrać?Wypadało by dać wygrać "organizatorom".
Grecja teraz liczy na kazdy pieniadz...;)
Jeszcze?Już zapłaciliśmy....unijnie!
W centrum Wawy już się ponoć zaczęło. W sumie, można by pomysleć o jakimś battle z okazji Euro :)
Mniej kibiców, czyli siłą rzeczy ciszej się będą cieszyć. :)Cytat:
A jak przegramy, to co to zmieni? Kibice dalej będą (jak nie nasi, to inni), cieszyć też się ktoś będzie.
1:0 dla Naszych a co tam chodź raz mogę być optymistą ;)
Ja tylko wspomnę „Jeden raz to jakby wcale...” :-D
No to ja wytypuje...
1:1 Pierwsza połowa
3:1 dla Grecji na koniec ;)
...teraz pytanie, czy trenera Franza zwolnią już dzisiaj, czy jeszcze poczekają???
Więcej optymizmu Panowie. Oczywiście że wygramy 3-1:D
rowerek bym sobie od brachola pozyczyl ;) to zawsze, wszedzie dojedzie...
swoja droga... wlasnie ogladam program przed meczem w holenderskiej telewizji. Leo Benhauer opowiada o Polsce i szmaciance, m.in. o slowanskiej fantazji ;) i typuje remis.
i pikne zdjecia pokazuja z PL. za diabla nie wiem jak to zrobili, bo to Warsiawka, wiec trzeba bylo bardzo ostro rzezbic, zeby cos ladnego pokazac :mrgreen:
Gdyby nie remis to byśmy wygrali...
No i niestety zaczynam mieć rację :(
A to nie jest tak że mieliśmy dużo szczęścia, że tylko remis. Nie wiem nie znam się ale Grecja to nie jest słaba drużyna.
Fatamorgana trafił
gratulacje
też dla naszych piłkarzy
Mogliśmy przegrać a tu proszę remis na otwarciu. :) Mam pytanie jak nastroje w innych miastach bo w Łodzi to mam wrażenie bez hura optymizmu z powodu tak wielkiego wydarzenia. Może dlatego, że nas ominęło :(.
Pozdrawiam
Kamil
Pozbawiony jestem złudzeń, dwie porażki przed nami.
Ja tam jestem zadowolony z gry reprezentacji i Tytoń naprawdę uratował nam dupę.
w miedzyczasie we Wroclawiu Sborna robi Czechom z tylka jesien sredniowiecza. wynik mi zasadniczo dynda, ale biorac pod uwage pojemnosc wschodnich braci i wyzsze ceny wody ognistej niz preferowanego przez poludniowych braci piwa, to wynik bardzo dobry dla miasta. jak tak dalej pojdzie i sie to skonczy jakims 4-0, to ruscy kibice dzisiaj fortune przepuszcza... ;)
Sugerowałbym zmianę tytułu wątku na Polska- Rosja coby następnego nie zakładać.
zmienilem, od razu zbiorczo...
Dzięki. A tak na marginesie Czesi zaczęli chronić tyły.
Właśnie oglądam mecz Rosja - Czechy :-)
Polska Rosja będzie 0 do 6 :-(