Witam
Moje pierwsze zdjęcie z którego byłem w miarę zadowolony...
Koniec kwietnia 2005 roku i zarazem koniec przygody z małpką marki HP :twisted:
1.
Cała seria liczy sobie około 10 zdjęć...
Pozdrawiam
mceyk
Wersja do druku
fotka fajna, zeklbym "nieco intrygujaca", mogles usunac to cos niebieskiego na dole :)
ps nie jestes czasem z ostrowca ? :)
Staram się nie używać PS'a/Gimpa do takich celów ;)Cytat:
fotka fajna, zeklbym "nieco intrygujaca", mogles usunac to cos niebieskiego na dole
Lublin :grin:Cytat:
ps nie jestes czasem z ostrowca ?
w koncu ktos z mego miasta ! :D:D:DCytat:
Zamieszczone przez mceyk
witam :D
Witam :)Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Canonierów w Lublinie troche jest ;)
to ,ze w Lublinie to sie zgadzam, ale tutaj jakos niewiele albo sie nie ujawniaja ;)
Bo ludzie nie mają nawyku pisać miejscowości wieku itp dobrze ze Witam napiszą na początku..
Fotka super, domyślam się, że starówka? Też jestem z Lublina!
Tym razem nie...Cytat:
Zamieszczone przez Smaczny
Centrum, niedaleko Pl.Litewskiego
Bardzo fajna fotka.Jako wielki amator:mrgreen: stwierdzam -Podoba mi się :D
Przedmiot z prawej trochę odwraca uwagę poza tym ciekawe ujęcie.
Pozdrawiam:D
mceyk, mile dla oka. mimo niedocigniec techicznych naprawde niezle.
komponujesz ciekawie, nawej jezeli wybrales te trzy fotki sposrod setek innych zrobionych przez ciebie, to wybrales ze smakiem.
wiecej nam takich trzeba :)Cytat:
Zamieszczone przez mceyk
bardzo fajne zdjęcia. podoba mi się zwłaszcza cień w 1 i ogólnie cała 5tka.
dziękiCytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
prosto przez serducho ;)Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Podoba mi się nr.9, tylko ciachnąłbym od góry trochę tego niebieskiego. Niestety 10 nie - za dużo tych skosów.
Dobre. Widać otwarty i chłonny umysł... wrażliwość i mimo młodego wieku już pewne doświadczenie lub wrodzone predyspozycje... pogratulować.
moje faworyty nr 14 i 16.... nr 15 trochę banalny kadr... nr 13 lekki chaos i nie wiadomo o co chodzi....
fajna seria, plastyczna, tylko niestety jak dla mnie za bardzo widać photoshopa
najbardziej podoba mi się rynna i HDR z kościołem. ciekawie, oryginalnie. tylko coś szumi.
a mnie się te szumki podobają... przypominają klasyczną cz-białą fotografię na czułościach 400-800-1600 iso
ble.. ;)
zanussi - dzieki za miłe słowa.
Kubaman - niestety nie obeszło się bez wspomagaczy w postaci Photomatixa/Uleada PE i Photo Filtre. Szumy wylazły po HDR'owaniu ;)
Z tej strony Lublina nie znam:)
Ciekawe.
bardzo łądne zdjęcia robisz. pozazdrościć.. szczególnie podoba mi sie 14, 16
mirkoa,Routlaw - dzięki za opinie :)
Fajne są. Szczególnie 11 i 12. Pomimo, że trochę widać HDRa to mają klimat.
Podobają mi się Twoje zdjęcia. Fajnie kadrujesz i potrafisz wyciągną sporo z fotografowanego obrazu. W tych zdjeciach widac coś więcej niż tylko fotografowane obiekty i osoby.
Pozdrawiam
Zigi
fajne zdjęcia! nie boisz się kombinowania i wchodzenia w różne tematy, to duży plus. Czekam na więcej :)
Podoba mi się dwójka, mimo że centralnie. Jedynka zdecydowanie mniej IMHO dół za bardzo "zaśmieca" kadr w odbiorze.
Witam,
plastyczne - super - bardzo mi się podobają
czy mógłbyś się podzielić techniką wykonania zdjecia nr 17 - bardzo mnie to interesuje :-)
z góry dzięki,
Zigi - dzięki za opinie.
Jarek Kubicki - jak tylko znajde coś ciekawego to dorzuce :)
Robson01 - trudno się z Tobą nie zgodzić...gdybym miał ze sobą statyw z pewnością kadrowałbym z ciut innej perspektywy i śmieci byłoby mniej.
swaligora - jasne :-D Szeroki kąt + polar. Następnie kanapka HDR'owa z RAW'a przy pomocy Photomatix'a. Sepia i poziomy w photo filtre :smile:
Pasuje mi. Mimo że nie gram na takiej ani na innej mandolinie :).
Zwłaszcz GO, które legło tam gdzie powinno przy tej technice robi bardzo dobre wrażenie.
Pozdrawiam
Zigi
+ co zrobić z nieudanym HDR'em :oops:
Bumps ;-)
Zapraszam do komentowania :)
24 - świetne chmury, 25 - też niezłe, fajny klimacik. pozdro
25tka bardzo fajna, lubie świtowe klimaty. W 27mce nie pasuje mi centralny kadr. IMO nie ma uzasadnienia w tym przypadku (te obcięte okna po obu bokach), a po za tym fajny kontrast. pozdr
a ja sie nie zgodze. 27 jest po prostu swietne pod kazdym wzgledem!
nastier: dokładnie, 27 świetna, nic dodać nic ująć, a juz napewno nie przekadrowywać.
Mceyk: ogólny szacun, bardzo fajne zdjęcia.
Przeuroczy portret nr 26.
27 też piękne, podoba mi się ta symetria.
Nie wiem co myśleć o 28, nie wiem na co tam patrzeć, za dużo tego.
Czy 23 i 24 były bardzo obrabiane w PSie? Szczególnie 24 robi takie wrażenie.