jak nazywa sie to miasteczko?
nie ma w google'u ;)
Wersja do druku
jak nazywa sie to miasteczko?
nie ma w google'u ;)
Dragor albo Koge?
nøpe!
pytac wolno o jedno na raz!
bylebysmy nie doszli do skrajnosci ze zrobimy fotke konewki u babci w ogrodku i bedziemy pytali "gdzie to jest" ;) ;) ;)
holandia ?
Północna Francja ?
Dania ?
Dania? O, Janmar, byłeś szybszy :)
tak, to Dania. teraz jeszcze jakie to miasteczkø ;)
Pytanie dodatkowe, czy owo miasteczko mieści się na Bornholmie, będącym bądź, co bądź częścią Danii?
nie jest to Bornholm
Visby?
Hi,hi mam 50 GB podobnych uliczek z miasteczek Danii,wszystkie porciki.
Visby nie.
z osobistych doswiadczen w takich watkach polecalbym strzelanie w regiony geograficzne, a potem konkretne miasteczka.
jako mala podpowiedz ode mnie: janmar na sam koniec dobrze kombinuje ;)
Skagen ?
nope. Skagen jako miasteczko jest znane, ale tam w sumie nic nie ma - wszyscy wala na cypel Grenen albo na zasypany kosciolek. samo Skagen jakos za piekne nie jest - ot, deptak dla turystow...
miasteczko, w ktorym zrobione jest powyzsze zdjecie jest nieco mniej znane. ale na pewno bardzo fotogeniczne...
Kopenhaga
nie Kopenhaga
Dania Południowa ?
tak, poludnie
Sonderborg
nie az tak na poludnie, ale juz dosc blisko
Den Gamle By
nie jest to Den Gamle By. zreszta, to nie jest miasteczko (bo to po prostu skansen w parku w Aarhus). zreszta, Aarshus lezy na polnocy Danii (Jutlandii).
miasteczko o ktore chodzi nie jest na polnocy, ani tez na terenie Jutlandii
Esbjerg
Esbjerg jest w Jutlandii.
Abenra?
Abenraa to caly czas Jutlandia (http://pl.wikipedia.org/wiki/Jutlandia), a to nie to ma byc...
No właśnie, że nie. Podział administracyjny Danii
Aaaa, czyli, że to nie Jutlandia?
moim drugim typem był: Assens
a to pardonsik za nieprecyzyjnosc. Jutlandie mialem na mysli w rozumieniu Polwyspu Jutlandzkiego, a tego numeru z podzialem administracyjnym to nie znalem - z czego niestety wynika, ze bede musial sobie tagi lokalizacyjne w LR popoprawiac :(
zeby sprostowac - jest to Syddanmark, ale nie na terenie Polwyspu Jutlandzkiego...
Borgholm? [Na Olandii]
Eureka znalazłem to Faaborg
uff... bo chcialem dodatkowe podpowiedzi wrzucac...
a znalazles, de facto, perfekcyjnie. nawet rower ten sam stoi ;)