Witam i zapraszam do komentowania, oglądania i doradzania. :-o
1.
2.
3.
4.
Wersja do druku
Nieudane kadry, kolory, pozy modeli i obróbka czb. Do albumu nie na pokaz publiczny.
Spoko,od czegoś trzeba zacząć.Nie od razu Kraków zbudowano.Nie jest żle,poprawne fotki.
Maluch uroczy,Wstawiaj dalej...
1 ladna ,szkoda ze ten kadr taki ciasny,oraz cien pod lewym okiem .2 przyjemna :) i 3/4 babelek sliczniutki ,czekam na wiecej .pozdrawiam
Widzisz 5 bylo by super gdybys zostawił troszke prawej i nie kadrowal tak ciasno
pozdr
Przemek
Dla mnie 8 rządzi!
dla mnie też :) 8 jest mega!
8 super. 5,6 - mina modelki jakaś dziwna. I wzrok.
Podoba mi się najbardziej numer 6 i 7, pozostałe jakby mniej ostre są i nie przekonują mnie.
Ostatnie zdjecie jest cudasne :)
Przy jakich parametrach zostalo zrobione? Sigma?
Tak Sigma parametry to 1,4 albo 1,8 już nie pamiętam ale głównie na tych eksperymentowałam. Miło że się podoba. ;)
8 jest ekstra !
Dziękuje! Jak wrócę z pracy to może uda mi się coś jeszcze wrzucić :o
Zdjęcie 20 powala, super wpasowanie głębi ostrości. Nic nie grzebałeś z białkami oczu? Takie klarowne są. POZYTYW!
Dziękuje :oops:
Nic nie grzebałam, to moja ulubiona modelka która jest bardzo fotogeniczna i nie wiele muszę dłubać przy zdjęciach ew kadrowanie, lekkie ostrzenie i już!
pomyśl o twarzy modelki, jej kształcie, o nosie itp i pomyśl jak najlepiej ją fotografować, bo to co robisz nie jest dla niej najkorzystniejsze. Zmień kąt w poziomie i pionie ;)
Postaram się wziąć to pod uwagę przy kolejnych sesjach ;) Dziękuje za uwagi!
pocahontaz w japonkach na drzewie :D
Oj chyba będę musiała wykadrować te japonki 8-)
ale ja nie powiedziałem ze cos jest z nimi ni tak
Fajne włoski ma dziewoja :-)