no proszę...cała śmietanka ślubna CB została wymieniona ;)
http://futomaki.pl/2012/01/06/fotogr...jec-na-slubie/
Wersja do druku
no proszę...cała śmietanka ślubna CB została wymieniona ;)
http://futomaki.pl/2012/01/06/fotogr...jec-na-slubie/
hehe, podpucha :)
ile mam zapłacić żeby podrobić siebie? :D
Nie wiem. Dla mnie możesz flaszunie weselną, że Ci fuchę załatwiłem ;-)
Mnie osobiście rozbawiły te fragmenty :D
Cytat:
Interesują nas zdjęcia w typie Małachowskiego, Tkacza, Kaliny, Trzcionki, Sokołowskiego, Knapa i Górskich.
Cytat:
Poszukuję fotografa i kamerzysty na ślub którzy chcą poćwiczyć i wzbogacić portfolio.
Cytat:
i kwoty jaką jesteście gotowi zapłacić za wzbogacenie swojego portfolio.
Sorry ale wolałbym pójść na warsztaty :-P
Ojj świadomy na pewno.
A co będzie jak fotograf nie zdąży sprzed kościoła przed helikopterem?
Wszakże przy warszawskich korkach jest na to duże prawdopodobieństwo :p
Następne ogłoszenie będzie:
Poszukuję fotografa który w ramach możliwości robienia zdjęć na moim ślubie zapłaci za całe wesele xD
dobra Kolekcjoner pomogę ;)
jakim sprzętem można zrobić ten ślub? jest szansa, aby zdążyć motolotnią?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a tak teraz mnie naszło w jakim systemie są wszyscy wymienieni?
Wy się śmiejecie, ale znajdzie się dobry fotograf który zgodzi się na takie warunki. Pójdzie dla reklamy, po to by narobić sporo dobrych kontaktów w środowisku nowobogackich którzy są w stanie zapłacić grube tysiące za zdjęcia.
dla mnie to prowokacja (wiadomych kręgów, w wiadomym celu) :mrgreen:
Zamawiający nie ma problemów z podaniem rozszerzeń plików RAW obu popularnych systemów i jednym tchem wymienia znanych (przynajmniej modnych) fotografów ślubnych. Pytanie do ślubniaków ile razy trafili na takie kompetencje u zleceniodawcy?
Gość siedzi w branży i tyle tylko po co dał to ogłoszenie...
Obstawiam że i tak znajdą jelenia który się za to zabierze. I takiemu to tylko współczuć.
C80 taka osoba nie zaprezentuje ludziom nic innego niż to że można go mieć za grosze/za darmo/albo jeszcze na tym zarobić. Działą tu podobny system jak w przypadku robienia za małe pieniądze. Pierwsze 2 śluby zrobiłem za małe pieniądze i potem z kim nie rozmawiałem to pierwszy argument - a parze ........ zrobił pan za ....... zł wiec dlaczego tak drogo.
Jak czytam takie ogłoszenia to chodzi mi po głowie jedna piosenka 'Żyje w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w c**** Za moją kasę!'
Niedawno na gumtree było też dosyć nietypowe ogłoszenie o zdjęciach ślubnych ;) Widocznie nowa moda
Do wariatkowa z takimi ludźmi :P
Zwłaszcza za robienie sobie reklamy w taki oto sposób.
I wykrakałem.
Dzisiajszy fejzbuk pęka od "udostępnień". Zrzut ekranu linkuja sobie absolutnie wszyscy.
Jest wszędzie, nie wyłączając ŚwiataObrazu.
Czapka z głowy.
Powiedziałbym raczej, że to kropla tej śmietanki. Oprócz Tkacza i Małachowskiego to brakuje bardzo wielu wybitnych polskich fotografów ślubnych. Mało znam fotografie Państwa Górskich (ale oglądam i zacne są). Pozostałym dwóm Panom do topu to chyba jeszcze baaaardzo, daleko choć jeden z nich mocno się lansuje, aby takim być.
Jak to jaka? Najzwyklejsza w świecie nic nowego tu nie zastosowano hehe. Poszukaj trochę o reklamie to pewnie sam dojdziesz czym takie ogłoszenie jest :P
Poza tym jednego z wymienionych kompletnie nie kojarzę, a drugiego nie uważam za śmietankę polskich ślubniaków, dlatego tez snuje podejrzenia że to któryś z nich ;) Ale to być może tylko moje odosobnione zdanie :P
Pozdrawiam
A mnie nie rozbawiły bo nie jestem tam wymieniony skandal jakiś ;-)Cytat:
Interesują nas zdjęcia w typie Małachowskiego, Tkacza, Kaliny, Trzcionki, Sokołowskiego, Knapa i Górskich.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zwłaszcza Panowie Małachowski i Knap :-)
Właśnie doczytałem posty powyżej i ulżyło mi że nie jestem osamotniony ;)
Tzw. "marketing wirusowy". Dość modna rzecz ostatnimi czasy.
..he, he.. jak się żeniłem też było dać takie ogłoszenie ;)
PS.
Ciekawe czy ktoś opisał...
U żółtych ktoś pisał, że to było tak dla hecy zrobione czy ktoś się zgłosi, w odpowiedzi podobno kilkanaście maili z flugami i jeden z ofertą.
widzę że tu i ówdzie padają podejrzenia że jestem autorem tego ogłoszenia :)
Nie mam z tym nic wspólnego, ale podejrzewajcie sobie ile chcecie, miłej zabawy ! ;)
To ogłoszenie to żart, jaja z ogłoszeń w których ludzie proponują fotografom pracę w zamian za możliwość rozszerzenia portfolio. Zabawne są 2 rzeczy, że znajdują się ludzie któży myślą że to prawda i że są też tacy którzy zamiast się pośmiać i zrozumieć od razu wietrzą spiski, kryptoreklamy, marketing wirusowy i najazd obcych wojsk. Takie postrzeganie świata musi być strasznie frustrujące, współczuję.
Nie, nie miałem z tym ogłoszeniem nic wspólnego a to co się tutaj dzieje mocno jedzie żenadą.
Czyli jednak wiesz więcej o tym dlaczego powstało to ogłoszenie, niz my? Frapujące.
Ja po raz któryś składam wyrazy szacunku dla pomysłodawcy. Czy zrobił to ogłoszenie świadomie, czy nieświadomie, nie ważne. Mówi o nim cała Polska. A to jest najważniejsze.
Dzięki podobnym mechanizmom marketingowym, w świadomości społecznej zaistnieli Doda, Wiśniewski, Tyszka, Wojewódzki i inni znani głównie z tego, że są znani. To bardzo skuteczne narzędzie promocji. Pracowałes w reklamie, to powinieneś jeszcze pamiętać.
Zdecydowanie przeceniasz moc tego ogłoszenia. Dzisiaj się mówi, jutro przestanie żeby taki marketing odniósł skutek takich przecieków musi być znacznie więcej.