Pomyślałem, że tutaj też coś w końcu pokażę, żeby nie wyjść na ostatniego onanistę sprzętowego :D
1.
2.
3.
4.
5.
Wersja do druku
Pomyślałem, że tutaj też coś w końcu pokażę, żeby nie wyjść na ostatniego onanistę sprzętowego :D
1.
2.
3.
4.
5.
coś mało kolorowe te zdjęcia ;)
i nie popisałeś się z rozmiarem :)
Tyle postów wyklepałeś na forum, a rozmiar zdjęć nie tegez...zaraz przyleci moderator.
Mnie się zdjęcia widzą, ale chciałbym zobaczyć "koalicję dla koloru".
100% zdjęć tego typu w b&w to moim zdaniem nieporozumienie.
... i nie zakładam,żeby ucieczka w b&w była winą źle skalibrowanego monitora :wink:
fajne
nie jestem fanem wybierania pojedynczych sztuk z serii, ale jedynka jest swietna! calosc - za akustykiem - fajna.
Niezłe,... 3, 4, 1 te najbardziej mnie trafiają . Przejścia tonalne to to co tu najlepsze zdecydowanie.
Gdzie były zdjęcia robione, jeśli można wiedzieć? ;)
Przepraszam za zbyt duże zdjęcia - omyłkowo zalinkowałem większe wersje z passe-partout przeznaczone na inne forum, linki do zdjęć o prawidłowej wielkości podesłałem moderatorowi z prośbą o poprawienie.
Dzięki za komentarze - na fotkach północna Dalmacja, okolice Murteru i Vodic.
Daleki jestem od zachwytu.
Kompozycyjnie to bez rewelacji. No jeziora. Jakbym musiał wybierać to pewnie #4. W sumie nawet może być. Jakbyś tylko zamieścił #4 to bym coś pozytywnego powiedział, ale ponieważ zamieściłeś resztę, to one mi wszystko popsuły.
Jedynka trochę żadna, dwójka wręcz słaba. Trójka podobnie, o czwórce mówiłem - najlepsza, piątka znowu żadna.
Co do b/w, to za mała separacja elementów. Ponownie - czwórka się wyróżnia.
O jeszcze jedno - piątka się wyraźnie przechyla na lewo. Normalnie się nie czepiam takich szczegółów bo staram się ich nie zauważać, ale tutaj to widać wyraźnie.
Mnie też się podoba. Dodam tylko, że głównymi czynnikami tego stanu rzeczy są kompozycja i (zupełnie odwrotnie do niektórych) wybór czerni i bieli.
Wykopki w pełni :mrgreen:
Czy jestem dziwny chcąc obejrzeć jakieś kolorowe foto wyprodukowane przez jeden z największych forumowych autorytetów od zarządzania barwą? Nie, żeby od razu jakieś nie wiadomo co, ale chociaż 2-3 strzały.
@czornyj: nie daj się prosić 8-)
ten murek jest chyba z Vodic