Od dłuższego czasu zamierzałam wystawić moje pierwsze prace na tym forum, ale zawsze mnie coś powstrzymywało. Ale raz się żyje i oto one. CO jest dobre, a co złe i czego im brakuje? Z góry b. dziękuję.
1.
2.
3.
Wersja do druku
Od dłuższego czasu zamierzałam wystawić moje pierwsze prace na tym forum, ale zawsze mnie coś powstrzymywało. Ale raz się żyje i oto one. CO jest dobre, a co złe i czego im brakuje? Z góry b. dziękuję.
1.
2.
3.
Kwiatki trochę oklepane. Obróbka do mnie nie przemawia, jakieś takie mdłe te zdjęcia. Ale ja tu tylko sprzątam. Przjdą lepsi to ocenią :)
Kolorki smutne jak do tematu kolorowych kwiatków.
Jedynka mi podchodzi (tylko z powodu tych kwiatków w dalekim tle). Widziałem podobne efekty i to czego było więcej to:
kontrastu oraz winiety (ta druga rzecz naprawdę często pomaga - warto się nad nią zastanowić ) ;)
bardzo dziękuję za wskazówki. Jak wiemy praktyka czyni mistrza:) niedługo kolejna porcja:)
Smutne jak dla mnie
kady ciekawe, ale fotki rzeczwyiście "smutne", ale myślę, że to tylko kwetsia gustu i stylku, który poniekąd jest dla mnie dość ciekawy
Kolorki za bardzo wyblakłe jak na kwiaty, może ten styl do archtektóry byłby OK.
Ale widać że fajnie kombinujesz z GO. Popieram:mrgreen:
Bardzo dziękuję za konstruktywne komentarze.
Poniżej kolejne moje małe dzieła:P
4.
5.
6.
tu seria na wesoło. odmienna:)
Pierwsza seria z sową obróbka taka trochę do zdjęć glamour, mody. Do kadrów z sową nie bardzo mi pasuje.
Druga sesja zwysza, szczególnie portret wesołego kolegi, jednak kapelusz rzucił mu na twarz cień, kłódka ma coś w sobie ;D
pzdr
A tutaj rezultat wycieczki na słoneczniki:)
7.
8.
9.
Parę zdjęć po deszczu.
10.
11.
12.
13.
14.
generalnie osobiście podobają mi się Twoje próby, ale ten ostatni secik tak jakoś odbiega od reszty, wg mnie trochę smutkiem bije, ale to chyba problematyka światła w jakich były robione te fotki
7. najlepsza. Reszta jak Bangi napisał
Pozdrawiam