Kilka fot z pierwszej rundy driftowego sezonu.
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11.
12.
13.
Dziękuję za uwagę.
.
Wersja do druku
Kilka fot z pierwszej rundy driftowego sezonu.
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11.
12.
13.
Dziękuję za uwagę.
.
fajne panoramowanie, obróbka też -dzieje się :)
Super, brakowało na forum takiej tematyki!
Troszkę monotonne te ciasne kadry, ale i tak się podoba :-)
Trochę ciasno, trochę krzywo, ale miło się ogląda.
Na 04 bardzo podoba mi się moment. Osobiście bym trochę inaczej skadrował.
Zdjęcia fajne i dobrze się ogląda nawet bym powiedział, że układają się w całość. I o ile jestem w stanie zrozumieć, że komuś podczas wyścigu odpadła maska albo co gorsza złapał gumę to nijak nie mogę załapać po co w tych samochodach są z tyłu te deski do prasowania?
Ta maska to nie odpadła, tylko została specjalnie zdjęta co by chłodzenie było lepsze. Rzeczone deski do prasowania :) zwane również parapetami nie są tam tylko ze względów estetycznych ale i praktycznych. Prędkość wejścia w pierwszy zakręt (i tym samym wprowadzenia auta w poślzg) niejednokrotnie przewyższa 120 km/h. Parapet (zwany czasem prawidłowo spojlerem) powoduje aerodynamiczny docisk kół tylnej osi do nawierzchni. A zdjęcia ciekawe. Może troszkę za dużo kontrastu - ale to moż być wina lapka, na którym je oglądam.
jest za duzy kontrast..bo tworza sie czarne plamy
a co do samych zdjec, ogolnie to za ciasno w nie ktorych kadrach
i wg mnie nie wszystko jest trafione ostoscia...
Z kadrowaniem czwórki raczej nic nie wymyślę, zaproponuję wersję -uczieczka żółwika przed bandytą.
Kilka pozostałych szerzej, troszkę inaczej,...tor był wyjątkowo ućkany pachołkami i barierkami, stąd w kadrach zamysł eliminacji tego i koncentracji na driftowozach.
14.
15.
16.
17.
Jeszcze raz dzięki za komentarze.
blagam.. tylko nie czarno-biale
to jest klimat grobowy i w motorsporcie kojarzony jest ze smiercia kierowcy
Fajne zdjęcia, kadry faktycznie w niektórych troszkę za wąskie, ale ładna kolorystyka, ładna obróbka, fajne ujęcia. Mi się podobają, pewnie bardzo śmierdziało spalonymi oponami :)
Mozesz zdradzić co to za obrobka?? i jakim szklem byly robione zdjęcia??
pozdrawiam
Foty potraktowane raczej delikatnie, rzekłbym standardowo ;krzywa, poziomy, suwaki trochę polatały, nie ma o czym pisać chyba.
Szkła ze stopki, na 12 pięćdziesiątka ,06 -osiemdziątka piątka, pozostałe 70-200, 300.
Pozdrawiam.
Kadry mogłyby być lepsze, ale i tak się przyjemnie ogląda. Żywa, ciepła i wyrazista kolorystyka - to mi się szczególnie podoba. W wielu zdjęciach widać uchwyconą dynamikę, to też jest fajne