-
[pank] ciążowo
Witam po przerwie, ponieważ z przyczyn mi nie wiadomych mój wątek ze zdjęciami został zamknięty to nowy rok otworzę nowym wątkiem z małą próbką nowej koncepcji, tym razem ciążowo niesztampowo :)
1.
2.
Przy okazji, chciałem uniżenie prosić któregoś z szanownych Panów Moderatorów, żeby w przypływie swej łaskawości i być może chwili wolnego acz niewątpliwie cennego wielce czasu zechcieli przychylnym okiem spojrzeć na prośbę sługi uniżonego coby wątek mój odblokować lub przynajmniej wyjaśnić powody jego zamknięcia. Będę wdzięczny dozgonnie i łączę, oczywiście, wyrazy głębokiego szacunku.
-
1 jest piękne. Oplułem monitor :)
Witam spowrotem.
-
-
-
U ojca to chyba ciąż spożywcza ;)
-
Dobry dowcip, udana stylizacja, proste swiatlo, dobry kontakt z ciezarnymi.
-
Ładnie wyreżyserowane fotografie na tyle, że można pominąć błędy wynikające z oświetlenia na pierwszym zdjęciu. Powoli wyłania się warsztat pora popracować nad kunsztem. Nie mniej fajny pomysł i co by nie mówić fajne zdjęcia.
-
A jakie są błędy oświetlenia na pierwszym zdjęciu? Bo jest identyczne jak na drugim.
-
Nie jest. Zmieniając oświetlenie możesz przestawić lampy albo ich nie ruszać i przestawić modeli. Ale w obu przypadkach to zmiana oświetlenia. Odsunąłeś modeli od tła i zdjęcie zyskało. Popatrz na cienie na pierwszym zdjęciu.
-
Takie same są, z tym że na drugim są zasłonięte postaciami.
-
Bingo! Zmieniłeś oświetlenie.