Czy posiada ktoś gdzieś na dysku spolszczenie do Lightrooma w wersji 3.2?
Było/jest tutaj, ale stronka się nie wczytuje.
Jest ktoś w stanie wrzucić pliki na jakiś hosting?
Pozdrawiam
Wersja do druku
Czy posiada ktoś gdzieś na dysku spolszczenie do Lightrooma w wersji 3.2?
Było/jest tutaj, ale stronka się nie wczytuje.
Jest ktoś w stanie wrzucić pliki na jakiś hosting?
Pozdrawiam
hej
Przesłałem na maila.
Wielkie dzięki, działa ;)
Dzięki bardzo pomocne :)
A teraz mamy wersje 3.3 i zabawa od nowa;)
Dzięki za spolszczenie
No chyba nie do końca masz rację.
Głównym celem kolejnych wydań LR jest zaktualizowanie listy obsługiwanych formatów RAW (o nowe modele aparatów), a reszta poprawek, to głównie usuwanie bug'ów. Jeżeli są zmiany w interfejsie, to raczej kosmetyczne. Poza tym samo tłumaczenie jest dedykowane do "pełnej" wersji LR czyli 3, a nie do podwersji, czyli 3.2, co również wskazuje na to, że interfejs raczej się nie zmienia.
Panowie mam male pytanie: czy ma znaczenie wersja 32/64 bit ? Zainstalowalem pliki w odpowiednich miejscach,zmienilem ustawienia poprawnie w preferencjach i ...dalej w innym jezyku :)
Niestety plik tylko na Windę, zgodnie z informacją na stronie którą dał panmateusz wysłałem zapytanie co z platformą mac.
czekam czekam czekam :)))
ja istalowalem na win7 z tym,ze 64 bit i jakos nic z tego nie wyszlo. Pokusilem sie nawet o odinstalowanie i tez qpa. Jak narazie z anglikiem u mnie nie jest tak zle,choc jak gada po naszemu to jakos inaczej sie pracuje :)
hmmm czyli musze cos albo zle robic, albo...juz nie wiem co :) sprawdzilem wszystkie katalogi jezykowe i ich zawartosc z PL . W kazdym razie dziekuje koledzy za pomoc :)
W opcjach musisz wybrać "default" Wówczas ustawi się język taki, jaki jest domyślnie w systemie. Może masz system wersji angielskiej?
Faktycznie system jest po angielsku i co teraz bo w opcjach jezykowych nie pojawia sie mozliwosc zmiany na Polski
doinstalowalem jezyk i zmienilem lokalizacje dla systemu i tez nie chce nic sie zmienic w LR :)
Zostalem skazany na wersje anglojezyczna :)
Akurat tyle ile trzeba poświęcić na marudzenie w tym wątku ;-)
Mi by nigdy nie przyszło do głowy spolszczać cokolwiek na komputerze. Wersje polskie są tak źle opisane, że nigdy nic z nich nie rozumiałem..
u mnie działa na "3" bez problemu
Trochę posiedziałem i dałem radę. Mianowicie spolszczenie ze strony www.wimal.com.pl działa także w wersji Lightroom 3.6 tylko trzeba zrobić pewien manewr:
w pliku Resources\pl\TranslatedStrings.txt trzeba zmienić jedną pozycję:
"$$$/AgLicenseDialog/SizeOfControlsForRegPage=small"
niepotrzebnie przetłumaczono ;)
Oczywiście cała instalacja spolszczenia jak w instrukcji.
P.s. Oto link do najnowszej wersji 3.6 ( 4 nie działa na Win XP) http://www.adobe.com/support/downloa...jsp?ftpID=5308