A więc próbuję po raz trzeci....... mam nadzieję że teraz nie łamię regulaminu...
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
Wersja do druku
A więc próbuję po raz trzeci....... mam nadzieję że teraz nie łamię regulaminu...
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
Chyba zaczynam rozumieć w jaką stronę idzie Twoja obróbka po warsztatach...a to dobrze :)
No podoba sie, widać że warsztaty sie przydają...
8 fajnie wypatrzona...
12 bym sobie w ogóle darował
Zapraszam do obejrzenia niektórych kadrów z przygotowań Moniki i Rafała.
Cały reportaż na blogu.
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://attimo.pl/blog/
Kolor odrobinę za zimno jak dla mnie :)
Czy te szerokie ujęcia były robione rybim okiem Canona?
Ogólnie fajnie, technicznie ok i ciekawie :)
e tam
tonacja nadala wyrazu zdjeciu. bardziej widoczne sa plamy na plecach PM. szczegolnie lewa lopatka odbita w lustrze. no chyba ze lustro brudne
dziękuję za komentarze.
rybie oko - tak, w reportażu jest rybka - ale na blogu, tutaj na górze nie ma ryby.
Kolor miał być taki jak jest, dodatkowo lekko przygaszony, ciągnie mnie w stronę kliszy ;-)
jako "nieślubny" przerywnik zobaczcie moje dwie Myszki ;-)
Myszki są ślubne, żeby nie było wątpliwości ;-)
23
24
25
26
27
Dorzuciłeś ziarno?
Dzieci fajne.
dziękuję.
24 jest odlotowe,a i 25 mi się podoba
Świetna seria. Widać fach.
Z[QUOTE=Eloi;957109]Świetna seria. Widać fach.[/QUOTE
]
Dziekuje,ciesze sie ze widac fach, bo biore za zdjecia pieniadze :)
Od siebie też? :D
Tak, od siebie tez. Dobrej Nocki.
Zapraszam, Chrzest Święty małego Mikołaja.
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Znaczy się Adam zbrzydła Ci "błyskotliwa" obróbka? :) Bo jakoś tak spokojniej, mniej kontrastowo i mniej kolorowo :). Kadry całkiem przyjemne.
Sory za to z imieniem, myśli człowiek o czym innym pisze co innego.
Extra zdjęcia - zazdroszczę umiejętności dopchania się w odpowiednie miejsce.
kurcze a ja pstrykałem chrzest kumpla w niedziele i nie mam ani jednego ciekawego kadru
:-( jak wyskoczyły babki z małpkami które wydawały różne dziwne dźwięki to ledwo się dopchałem żeby kilka zdjęć zrobić.
Kito trzeba byc dosc blisko i uwazac, no i wiedziec co jest kiedy.. a kobietami z malpkami sie nie przejmuj, zwlaszcza jesli bierzesz kase za zdjecia. Od czego sa lokcie...;)
Tym razem będzie "studyjnie".
Przedstawiam Wam uroczą modelkę Małgosię.
43.
44
45
46
47
45 mi się najbardziej podoba, nie do końca mi leżą tutaj dłonie, strasznie niekorzystnie wyszły nawet na takiej miniaturze.
ladne te studyjne. nawet bardzo :)
Zostaw w diably modelki. Małgosia nie dała rady.
1, 2, 3, 6, 9, 23-27, 37 to rewela.
13-19 sympatyczny reportażyk.
Zapraszam na kilka kadrów wspaniałego Maksa - Maks miał wtedy około 3 tygodni..
48
49
50
51
52
przy tego typu zdjęciach nie ma czego komentować, takich momentów takich chwil sie nie ocenia tylko ogląda i zazdrości takiego modela ;) świetna sejsa ....
Ekstra zdjęcia - gratulacje.
Tylko się uczyć.:-D
Witam, tym razem bohaterem będzie Wojciech. Zapraszam.
53
54
55
56
co tu dużo mówić świetny ostatni wrzut ... emocje ruch wszystko pięknie pokazane dobra robota
Tez jestem pod dużym wrażeniem. Trochę nie pasują mi tu te pastele. Z bardzo uspokajają ten żywioł ze zdjęć:)
rzeczywiscie bdb ten ostatni set (swietna obrobka, poza doborem kolorystyki)
Dzieki za komentarze. Akurat ja te zdjecia widze albo w BW albo wlasnie tak jak zrobilem czyli czyli w zgaszonych lekko kolorach. To nie o kolor tutaj chodzi, ale o ruch i ekspresje, kolor by tym zdjeciom zaszkodzil. Ale dziekuje za Wasze uwagi.
O, MiniWoodstock :)
54 lubię, z uwagi na reporterskość klatki.
Micles teraz takie zdjecia trendy z uwagi na klimat ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zapraszam do obejrzenia kilku kadrów które lubię z dość nowego reportażu. Szkoda, że nie można dać linka do bloga na którym jest cała historia (około 120 zdjęć).
Zapraszam.
57.
58
59
60
61
62
63
Co tak cicho?
Widzialem cały set i zmienileś się niedopoznania. Na plus oczywiście. Przyjemne kadry i brak nachalnej obróbki.
Namoamo, dziękuję.
Mam takie spostrzeżenie - im lepsze robię zdjęcia, zarówno kadrowo jak i obróbkowo, tym mniej komentarzy na CB ;)
Bo niektórzy potrafią tylko krytykować, pochwalić już nie ma komu ;) Dla mnie fotki bardzo fajne ;)
Bardzo przyjemne kadry i miła dla oka obróbka (oceniam cały materiał z bloga).
Miejscami razi troszkę zbytnie rozjaśnianie twarzy i np pozostawienie w cieniu pozostałych znajdujących się na tym samym planie - tutaj przykład dziewczynki przy stole, jedzącej zupę. Podsumowując materiał bardzo na plus.
Pozdrawiam.
witam, dawno mnie tu nie było, zapraszam!
A całość na blogu jest, jakby ktoś miał ochotę "wygooglować" :)
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
Zdjęcia genialnej jakości. Pięknie zrobione kardy. Bardzo mi się podobają.